Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την αποχώρηση της Ελένη Τσολάκη από τον ΣΚΑΙ: «Αυτό, προσωπικά, το θεωρώ ανέντιμο» (video)

Η παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη, πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε την λήξη συνεργασίας της με τον ΣΚΑΙ.

Ενώ βρισκόταν στο πάνελ της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα, «Μεσημέρι με τον Λιάγκα», και της είχε προταθεί να γίνει κεντρική παρουσιάστρια του παιχνιδιού «Αγρότης Μόνος Ψάχνει», ξαφνικά διεκόπη η συνεργασία λόγω ενός ατοπήματος που έκανε στην μεσημεριανή εκπομπή, με τον Λιάγκα.

Συγκεκριμένα, όταν παρουσίασαν στην εκπομπή το θέμα με την σεξουαλική παρενόχληση της φοιτήτριας στο ΑΠΘ, η ίδια ξεστόμισε την περιβόητη ατάκα «υπήρχε συναίσθημα;». Μία ατάκα η οποία προκάλεσε αντιδράσεις στο τηλεοπτικό κοινό αλλά και στο κανάλι, αφού την θεώρησαν ανεπίτρεπτη. Όπως ακούγεται, λόγω αυτού του γεγονότος, οι ιθύνοντες του καναλιού του Παλαιού Φαλήρου, αναγκάστηκαν να λήξουν την συμφωνία.

Μάταιη ήταν η συγνώμη που ζήτησε, η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη…

Ωστόσο, φήμες λένε ότι η Ελένη Τσολάκη, αποχώρησε από το μεγάλο κανάλι χωρίς να την αποχαιρετήσουν.

Αυτό το γεγονός ήταν που πυροδότησε την παρουσιάστρια της εκπομπής «Happy Day», Σταματίνα Τσιμτσιλή και ξέσπασε αποκαλώντας τους ανέντιμους.

«Κάπου άκουσα, δεν είμαι σίγουρη αν το είπε η ίδια ή το άκουσα στα παρασκήνια, ότι ούτε καν έκανε ραντεβού. Αυτό, προσωπικά, το θεωρώ ανέντιμο. Παίρνεις έναν άνθρωπο, του τάζεις λαγούς με πετραχήλια, του υπόσχεσαι ότι θα είναι το καινούργιο σου πρόσωπο και δεν τον βλέπεις ούτε για έναν αποχαιρετισμό; Είναι ανέντιμο και άκομψο να το κάνεις στα τηλεοπτικά πρόσωπα και επειδή είμαστε μια μικρή αγορά, αν το κάνεις σε 3-4 πρόσωπα, μετά σου βγαίνει κι ένα όνομα, ότι… κοίτα, μην πας εκεί γιατί πας ως βασιλιάς και φεύγοντας δεν σου λένε ούτε γεια»

Και συνέχισε λέγοντας: «Η Ελένη για να πάει πάνελ στον Λιάγκα της υποσχέθηκαν τον “Αγρότη” και άλλα τόσα από πίσω. Δεν θα πήγαινε ξαφνικά η Ελένη, που έφυγε από εδώ πρώτο όνομα στον Alpha, να κάνει το πάνελ του Λιάγκα, αν δεν της είχαν υποσχεθεί κάτι άλλο. Όταν υπόσχεσαι σε έναν άνθρωπο, πρέπει τουλάχιστον να έχεις το σθένος να του πεις “δεν βγήκε, έκανες και το ατόπημα με τη φοιτήτρια, καλησπέρα…”»

Και πρόσθεσε: «Με ενοχλεί όταν παίρνεις έναν άνθρωπο, του κάνεις ραντεβού, του υπόσχεσαι, του βάζεις στο μυαλό του ένα ιδανικό σενάριο και στο τέλος δεν έχεις το σθένος να του πεις ούτε ένα γεια. Το θεωρώ ανέντιμο επαγγελματικά και δεν κοστίζει να πεις ένα γεια, είναι θέμα ευγένειας» τόνισε χαρακτηριστικά.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here