Η Κατερίνα Ζαρίφη εξομολογείται: «Ήταν μια περίοδος για μένα ιδιαίτερα στρεσογόνα»

Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι ένας άνθρωπος έξω καρδιά, ακομπλεξάριστη και δεν φοβάται να ανοιχτεί για θέματα που την απασχολούν.

Η ίδια είναι πολύ ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συχνά ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους, τόσο για τον επαγγελματικό τομέα όσο και για τον προσωπικό.

Αυτή τη φορά, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία selfie, από την οποία φαίνεται ένα σημάδι στο λαιμό, το οποίο απέκτησε από μία επέμβαση που είχε κάνει στο παρελθόν.

Με αυτό τον τρόπο, ήθελε να στείλει δύναμη σε όσους έχουν περάσει δυσκολίες στη ζωή τους και να μας θυμίσει πως προτεραιότητα πρέπει να είναι πάντα ο εαυτός μας, όσο δύσκολες είναι οι καταστάσεις που βιώνουμε:

«Όπως όλες μας, έχω περάσει πολλά και διάφορα γεγονότα, με το καθένα να αφήνει το δικό του “σημάδι” επάνω μου. Αυτό το σημάδι το απέκτησα λόγω κούρασης και άγχους από τη δουλειά.

Ήταν μια περίοδος για μένα ιδιαίτερα στρεσογόνα με αποτέλεσμα να μην δίνω καμία προσοχή στον εαυτό μου. Όταν χρειάστηκε να προχωρήσω σε σοβαρή επέμβαση στον αυχένα μου, κατάλαβα ότι πάντα προτεραιότητα πρέπει να είμαστε εμείς και όχι οι καταστάσεις που μας πιέζουν και απορροφούν.

Όμως κάθε σημάδι μου με κάνει να νιώθω ξεχωριστή και μου θυμίζει όλα, όσα έχω καταφέρει. Γι’ αυτό άφησα και το συγκεκριμένο για να μου υπενθυμίζει τα παραπάνω.»

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ