«Νόμιζα ότι θα σπάσουν τα κόκαλά μου»: Η εμπειρία του Τομ Χανκς με τον κορωνοϊό (vid)


Για μια ακόμη φορά, ο Τομ Χανκς μίλησε για την εμπειρία του με τον κορoνοϊό, λίγο πριν έρθει στην Αντίπαρο για διακοπές. Ο ηθοποιός, ο οποίος ασθένησε τον περασμένο Μάρτιο, περιγράφει με ανατριχιαστικό τρόπο τα συμπτώματά του. 

Το βράδυ της Τρίτης, ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή The Late Show with Stephen Colbert, όπου εμφανίστηκε μέσω βιντεοκλήσης και περιέγραψε πώς ένιωθαν ο ίδιος και η σύζυγός του, Ρίτα Γουίλσον, όταν προσβλήθηκαν από τον κορoνοϊό.

Όπως έχει πει ξανά και ξανά, ο 64χρονος σταρ, εξήγησε και πάλι ότι είχε διαφορετικά συμπτώματα από τη σύζυγό του.

Το ζευγάρι, που πριν από λίγες ημέρες ήρθε στην Ελλάδα, νόσησε όσο ήταν στην Αυστραλία, όπου βρίσκονταν για τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Μπαζ Λούρμαν για τον Έλβις Πρίσλεϊ, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Χανκς. Και οι δυο τους νοσηλεύτηκαν αρχικά σε νοσοκομείο στο Σίδνεϊ και στη συνέχεια μπήκαν σε καραντίνα, προτού πετάξουν για τις ΗΠΑ, όπου συνέχισαν την αυτοαπομόνωση.

Όταν ο Τομ Χανκς ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή αν ξέρει πώς κόλλησαν τον ιό, είπε ότι δεν έχουν ακόμα την παραμικρή ιδέα.

Περιγράφοντας τα συμπτώματά του, ανέφερε ότι άρχισε να αισθάνεται περίεργα επιστρέφοντας μια μέρα από τα γυρίσματα και ότι η Ρίτα Γουίλσον είχε πονοκέφαλο. Στη συνέχεια η Γουίλσον ανέβασε υψηλό πυρετό, είχε τρομερούς πονοκεφάλους και απίστευτη ναυτία, ενώ είχε χάσει την αίσθηση της γεύσης και της όσφρησης και αισθανόταν εξάντληση.

Ο Χανκς χρειάστηκε οκτώ ημέρες για να αναρρώσει και όλες αυτές τις ημέρες αισθανόταν τα κόκαλά του σαν να ήταν από χαρτί.

«Κάθε φορά που προσπαθούσα να κινηθώ ένιωθα μέσα μου ότι κάποια από τα κόκαλά μου έσπαγαν», είπε.

Ο Χανκς και η Γουίλσον έδωσαν και πλάσμα αίματος για να βοηθήσουν στην έρευνα για εμβόλιο, ενώ ο ηθοποιός δεν χάνει ευκαιρία να τονίζει προς κάθε κατεύθυνση ότι πρέπει να γίνεται χρήση μάσκας.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ