Μάχη ζωής για τον 56χρονο τραυματία της επίθεσης με το τσεκούρι στην Κοζάνη, έχασε το μάτι της 66χρονη (video)

Διασωληνωμένος και σε κωματώδη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης ο 56χρονος τραυματίας της χθεσινή επίθεσης με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης. Σε κρίσιμη κατάσταση και μια 66χρονη, η οποία έχει χάσει το δεξί της μάτι. Ο 45χρονος δράστης της επίθεσης με το τσεκούρι κρατείται, αλλά χωρίς να έχει πει τίποτα στις αρχές, οι οποίες διερευνούν τα πιθανά κίνητρα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ1 η ενημέρωση από το νοσοκομείο «Παπανικολάου», όπου νοσηλεύονται, για την κατάσταση της υγείας των τραυματιών της χθεσινής αποτρόπαιας επίθεσης, δεν είχε ιδιαίτερα καλές ειδήσεις. Όσον αφορά τον 56χρονο, φέρει βαρύτατα θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και υπεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, ενώ όπως προαναφέραμε βρίσκεται διασωληνωμένος και σε κωματώδη κατάσταση.

Πολλαπλές επεμβάσεις θα χρειαστεί η 66χρονη, η οποία έχασε το μάτι της, έχοντας πολύ σοβαρά τραύματα σε κεφάλι και πρόσωπο, αλλά η κατάστασή της είναι σταθερή. Μια 47χρονη είναι πιο ελαφρά τραυματισμένη έχοντας χτυπήματα σε πλάτη και σβέρκο και νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Μονάδα του «Παπανικολάου».

Υπάρχει και μια τέταρτη τραυματίας, η οποία ωστόσο δεν έχει απευθείας τραύματα από την επίθεση, αλλά χτύπησε (βαρύ διάστρεμμα) στην προσπάθειά της να ξεφύγει, πέφτοντας από τις σκάλες.

Η ΔΟΥ Κοζάνης θα παραμένει κλειστή σήμερα και οι υπάλληλοι θα έχουν στη διάθεσή τους ψυχολογική υποστήριξη, ενώ αναμένεται να γίνει και πρόσληψη εταιρείας σεκιούριτι. Επίσης, αποφασίστηκε Πανελλαδική στάση εργασίας των εφοριακών σήμερα από τις 11:30 ως τη λήξη της βάρδιας, σαν συμπαράσταση στους εργαζόμενους της Κοζάνης.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ