Ο Χρήστος Μάστορας απαντά σε όσους του επιτέθηκαν για την «απαγορευμένη» λέξη στο τραγούδι «VIKTORIA» (video)

Οι «Μέλισσες» είναι το νούμερο ένα συγκρότημα στις προτιμήσεις του κοινού και όχι άδικα δεδομένου της πορείας του αυτά τα 10 χρόνια.

Πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το νέο τους χιτ με τίτλο «VIKTORIA», μέσα στους στοίχους του οποίου εμπεριέχεται η λέξη «κ@@νη».

Ενώ το τραγούδι είναι νούμερο 4 στις τάσεις, αυτή λέξη ήταν αρκετή για να αντιδράσουν κάποιοι και να το σχολιάσουν αρνητικά.

Ο leader όμως του συγκροτήματος, Χρήστος Μάστορας, έδωσε την δική του, αποστομωτική απάντηση, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebbok, σε εκείνους, οι οποίοι δεν ήταν και λίγοι, που σχολίασαν με κακεντρέχεια το νέο τους τραγούδι.

 «Έτσι για την ιστορία και επειδή βλέπω ότι επικρατεί αναστάτωση στα σχόλια.

Οι MEΛΙSSES έχουν τραγουδήσει τα τελευταία 10 χρόνια με επιτυχία τα εξής τραγούδια: “Κρυφά”, “Έλεγες”, “Τίκι Τίκι” (έχει rap κουπλέ), “Όπως Εγώ” (rap κουπλέ από NiVo), “More Than That” (disco), “Lonely Heart”, “Κύμα”, “Όλα Μοιάζουν Καλοκαίρι”, “Δεν Με Νοιάζει”, “Είμαι Αλλού” (disco με autotune κουπλέ), “Ένα Λεπτό” (λαϊκό τραγούδι με Δημήτρη Μπάση), “Δεν Έχω Ιδέα”, “Μισή Καρδιά”, “Καίγομαι Και Σιγολιώνω” (παραδοσιακό τραγούδι), “Στην Καρδιά”, “Stand By Me Now” (EDM), “Γιατί”, “Μόνη Επιλογή” και πολλά άλλα, που όχι απλά δεν ανήκουν στο ίδιο “είδος” μουσικής, αλλά θα έλεγε κανείς ότι ένας καλλιτέχνης αποκλείεται να μπορεί να τα αγγίξει όλα ταυτόχρονα.

Κι όμως, μετά από 10 χρόνια, είμαστε ακόμα εδώ…

Προτείνω λοιπόν να τσιλάρετε, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη “Viktoria” που είναι πολύ ερωτευμένη και το 2020 απελευθερωμένα και απενοχοποιημένα κ@@νη (χαλαρώστε, είναι απλά μια λέξη), γιατί βαρεθήκαμε τον δεξιό συντηρητισμό και το αριστερό political correctness…

Αααα και που ‘στε… Το τραγούδι αυτό, όπως όλα όσα έχουμε βγάλει, εκτός από τον “Κινέζο” (πλακίτσα), το αγαπώ, με τρελαίνει, με ανεβάζει και χαίρομαι που αρέσει και στους περισσότερους».

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here