Φωτιά στο Μαξίμου – συνεννοούνται με εκδότες για να καλύψουν το φιάσκο!


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του newsbreak.gr, αυτή τη στιγμή οι συνεργάτες του πρωθυπουργού καταβάλουν την τιτάνια προσπάθεια για να κρύψουν το Βατερλώ της συνόδου κορυφής. Έχουν πάρει λοιπόν φωτιά τα τηλέφωνα, φυσικά με τους εκδότες της λίστας Πέτσα και έχουν ήδη πλέξει το σενάριο το οποίο διαδίδουν για να γίνει πρωτοσέλιδο στις αυριανές εφημερίδες.

 

Συγκεκριμένα θα παρουσιάζουν ως επιτυχία το γεγονός ότι τα ελληνοτουρκικά παραπέμφθηκαν τον Σεπτέμβρη! Ότι δήθεν η διενέργεια ειδικής συνόδου, είναι επιτυχία του Μωυσή. Γεγονός φυσικά που συνιστά φιάσκο πρώτου μεγέθους, αφού οι τούρκοι έχουν προαναγγείλει εισβολή Ιούλιο και Αύγουστο. Όπως επίσης, ότι τα ελληνοτουρκικά οφείλουν να συζητούνται στην σύνοδο κορυφής, και να παίρνονται οι σοβαρές αποφάσεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η σύνοδος κορυφής του 2019, όπου με πρωτοβουλία του τ. Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου βγήκε η ομόφωνη καταδίκη του τούρκο – Λιβυκού μνημονίου.

 

Για τα οικονομικά, αφήστε καλύτερα. Οι άνθρωποι δεν ξέρουν τι παραμύθι να πουλήσουν. Θα μιλήσουν για τελική ευθεία, καταλυτική παρέμβαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, και άλλα γραφικά. Εν κατακλείδι, θεωρούν ότι ο ελληνικός λαός είναι μπαμπουίνοι και ότι με τους ταϊσμένος εκδότες θα συνεχίσουν να τον παραμυθιάζουν.

 

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ