Τσάμπα μάγκες, στις πλάτες των Ελλήνων!

Ο αυστριακός καγκελάριος Σεμπαστιάν Κουρτζ, ουσιαστικά έβαλε βέτο για το ταμείο ανάκαμψης. Οι μεταμεσονύχτιες δηλώσεις του εξηγούσαν και τον λόγο: Δεν θέλει μακροπρόθεσμη ένωση του χρέους! Κοινώς, ο υποτιθέμενος εταίρος σε μία οικονομική ένωση, θέλει μόνο τα έσοδα και όχι τα χρέη!

 

Δεν θέλει δηλαδή ο αυστριακός καγκελάριος να μοιραστεί τον παράδεισο του για παράδειγμα με την κόλαση της Ελλάδας. Η οποία έχει μετατραπεί σε αποικία χρέους. Και δεν βγαίνει ο Μητσοτάκης να του πει ότι η Ελλάδα είναι καταχρεωμένη, γιατί φυλάει μαζί και τα σύνορα της Αυστρίας! Διότι οι έλληνες με τις θυσίες τους, το αίμα τους, τον ιδρώτα τους και τα δισεκατομμύρια που ξοδεύουν ετησίως, συντηρούν μια πολεμική μηχανή για να ανακόψουν την τουρκική λαίλαπα που απειλεί την ίδια την Ευρώπη! 

Και το κάνει απολύτως μόνη της, τελείως αβοήθητή. Οι καλοσιδερωμένες στολές των αυστριακών φτεροφόρων, υπάρχουν επειδή προηγήθηκαν οι ματωμένες στολές του Γιαλοψού, του Καραθανάση, του Βλαχάκου. Ο οικονομικός παράδεισος της Αυστρίας και της Γερμανίας, οφείλεται στην μεγαλοψυχία της κατεστραμμένης στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο Ελλάδος, που τους χάρισε τα χρέη, ενώ η ίδια παρέμεινε καταχρεωμένη έως και σήμερα.

 

Η ευμάρεια των επιχειρήσεων της Αυστρίας και της Γερμανίας, οφείλεται στο άρμεγμα των ελλήνων πολιτών, με τις επαίσχυντες συμβάσεις των πολυεθνικών τους, που σύναψαν διεφθαρμένοι έλληνες πολιτικοί κάνοντας πλούσια την κάθε Siemens και την κάθε Novartis. Ας προσέχουν λοιπόν οι καλοσιδερωμένοι των Βρυξελλών, διότι υπάρχει και μία περίπτωση στο εγγύς μέλλον τα σύνορα τους να τα φυλάνε οι σκοπιανοί. Και τότε οι τούρκοι θα κάνουν περίπατο μέχρι την Βιέννη.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ