Θεσσαλονίκη: Πατριωτικές οργανώσεις, αλλά και απλοί πολίτες καλούν σε μποϊκοτάζ των τουρκικών προϊόντων με φέιγ βολάν

Σε μποϊκοτάζ των τουρκικών προϊόντων, λόγω της μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, μέσω ρίψης φυλλαδίων κάλεσαν νεαροί στη Θεσσαλονίκη.

Τα φέιγ βολάν έπεσαν έξω από ζαχαροπλαστείο της πόλης και αντιπροσωπία επίπλων, που φαίνεται να είναι τουρκικών συμφερόντων, και προέτρεπαν το καταναλωτικό κοινό της πόλης σε μποϊκοτάζ των συγκεκριμένων επιχειρήσεων αλλά και σε γενικευμένο εμπάργκο της χώρας μας προς την Τουρκία.

 

Παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση δεν θέλει να κάνει κουβέντα για «ελληνικά αντίμετρα» στις τουρκικές κινήσεις, αφού προτιμά να αντιμετωπίζει ως «παγκόσμιο» και όχι ελληνοτουρκικό πρόβλημα την αλλαγή του στάτους του κεντρικού καθεδρικού της ορθοδοξίας, δεν φαίνεται να πείθει τους Έλληνες πολίτες οι οποίοι αντιδρούν με όποιον τρόπο θεωρούν πρόσφορο.

Οι αντιδράσεις, πάντως, στη Θεσσαλονίκη συνεχίζονται, καθώς εδώ και ημέρες από την ιστοσελίδα των Ενωμένων Μακεδόνων -ομάδας ανθρώπων που σχηματίστηκε κατά τη διάρκεια των συλλαλητηρίων για τη Μακεδονία και συνέχισε να δραστηριοποιείται στη συμπρωτεύουσα- έχει ξεκινήσει μια καμπάνια για το μποϊκοτάζ των τουρκικών προϊόντων.

Στο σπίτι του Κεμάλ

Επιπρόσθετα, κύκλοι πατριωτικών οργανώσεων, όπως προκύπτει από δημοσίευμα τοπικής ειδησεογραφικής ιστοσελίδας, καλούν σε συγκέντρωση και διαμαρτυρία έξω από το σπίτι του Κεμάλ που λειτουργεί ως τουρκικό προξενείο την Παρασκευή.

Το κύμα οργής στον ελληνικό λαό αναμένεται να ενταθεί τις επόμενες εβδομάδες, όταν και η τουρκική προπαγανδιστική μηχανή θα αρχίσει να τροφοδοτεί με εικόνες από τη λειτουργία της Αγίας Σοφίας ως τζαμιού το παγκόσμιο ακροατήριο.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here