Η επόμενη μέρα στον πρωταθλητή Παναθηναϊκό! «Αγκάθια» Ζήσης, Γιάκομπσεν και Ρανγκέλ


Ύστερα από 14 χρόνια ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στον Όλυμπο! Η ομάδα βόλεϊ ανδρών είναι νέα η πρωταθλήτρια Ελλάδος.

Κόσμος, παίκτες και διοίκηση πανηγύρισαν με την ψυχή τους, όμως τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Η φυγή του Γιαννακόπουλου δημιουργεί προβλήματα.

Ο Παναθηναϊκός τη φετινή σεζόν είχε μπάτζετ γύρω στα 450.000 ευρώ και, απ’ ό,τι φαίνεται, τη νέα σεζόν θα χρειαστεί 400.000 ευρώ για να διατηρήσει το ίδιο ρόστερ. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso» και τον Γιώργο Σηφάκη,  ο Τάκης Μαλακατές δεν μπορεί να καλύψει μόνος του τα 400.000 ευρώ. Για τον λόγο αυτό χρειάζεται να βοηθήσουν οι επιφανείς παναθηναϊκοί. Ενας από αυτούς είναι και ο Λεωνίδας Πολέμης, ενώ στο «πράσινο» στρατόπεδο εκτιμούν ότι θα βοηθήσει και ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος. Πάμε να δούμε, λοιπόν, τις πρώτες κινήσεις που αναμένεται να γίνουν σε «πρασίνους», Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Αρχίζουμε με τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό. Άπαντες θέλουν να μείνουν, αν και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αγαπάει το τμήμα και όλοι πιστεύουν ότι θα βοηθήσει. Τα πρώτα «αγκάθια» είναι οι Ζήσης και Γιάκομπσεν, που αν και δεν θέλουν να φύγουν, τους πιέζει ο Ολυμπιακός να πάνε σε αυτόν. Όπως και τον Ρανγκέλ ο ΠΑΟΚ.
Σημαντικό είναι και το τι θα γίνει με τον Ράπτη, καθώς δεν είναι απίθανο ο Ελληνας ακραίος που σε ημιτελικούς και τελικούς έπαιξε διαγώνιος να έχει πρόταση από το εξωτερικό.

Στο «Τριφύλλι» είναι πιθανόν την τελευταία στιγμή να κάνουν τις κινήσεις και τις προσφορές που πρέπει σε όσους θέλουν να κρατήσουν. Αν το κάνουν, τότε μπορεί να μείνουν άπαντες. Κάτι που θέλει και ο προπονητής.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ