Κρήτη: Την εκδικήθηκε για την απόρριψη διαδίδοντας συκοφαντίες και τώρα θα πληρώσει 40.000 ευρώ

Πολύ ακριβά πρόκειται να πληρώσει ένας 51χρονος άνδρας την ερωτική απόρριψη απο μία 25χρονη πρώην συνεργάτιδά του. Συγκεκριμένα, ο άνδρας όταν δέχθηκε την απόρριψη θέλησε να εκδικηθεί τη νεαρή κοπέλα, αποστέλλοντας  ανώνυμες επιστολές στους οικείους της αλλά και email στην εργοδότρια εταιρεία, παρουσιάζοντας την ως ανήθικη και αδίστακτη.

Η 25χρονη από το Ηράκλειο στη θέαση των επιστολών που τις έδειξαν άτομα του περιβάλλοντός της, σοκαρίστηκε, ωστόσο διατήρησε την ψυχραιμία της και κινήθηκε νομικά. Προσέφυγε στην Δικαιοσύνη και στράφηκε κατά του πρώην προϊσταμένου της για την ηθική βλάβη που της είχε προκαλέσει με τις συκοφαντίες που διέδιδε στον οικογενειακό και επαγγελματικό της κύκλο.

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου την δικαίωσε αφού υποχρεώνει τον 51χρονο να καταβάλλει το ποσό των 40.000 ευρώ και ακόμη τον υποχρεώνει να αποκαταστήσει την αλήθεια και να στείλει την περίληψη του διατακτικού της απόφασης στο email της εταιρείας στην οποία εργάζεται η κοπέλα.

Ο δικηγόρος της 25χρονης, Ζαχαρίας Λιπαράκης σε δηλώσεις του τόνισε ότι η «απόφαση συνιστά ηχηρό μήνυμα σε όσους χωρίς ηθικούς φραγμούς και αναστολές προσβάλλουν την προσωπικότητα και θίγουν την τιμή και την υπόληψη άλλων δεδομένου ότι τέτοιες συμπεριφορές κυριολεκτικά μπορεί να έχουν καταστροφικές συνέπειες για τη ζωή του θιγόμενου προσώπου».

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here