Μήπως ο Άδωνις βιάστηκε να χαρεί το…τροπικό μαυρισμα; Δύο μπουλντόζες και ένας εργάτης ο απολογισμός από το εργοτάξιο του ελληνικού!


Την ώρα που ο φον Άδωνις Γεωργιάδης κάνει βαρύγδουπες δηλώσεις περί του «μεγαλύτερου αναπτυξιακού εγχειρήματος» της Ευρώπης και ενώ διατυμπανίζει ότι το τροπικό μαύρισμα το «τσίμπησε» από τη δήθεν επίβλεψη του έργου του ελληνικού, η «δημοκρατία» βρέθηκε στο «εργοτάξιο» του ελληνικού με το «έργο» να θυμίζει περισσότερο κατασκευή περίφραξης σε κάποιο εξοχικό, δεδομένου ότι υπήρχαν μόνο δύο μπουλντόζες, στο ίδιο, ήδη γκρεμισμένο κτίσμα, με την μία να έχει σβηστή την μηχανή της, ενώ ένας εργάτης με ένα λάστιχο έριχνε νερό προκειμένου να μην σηκώνεται σκόνη.

Το ρεπορτάζ της «Δημοκρατίας» διήρκησε μία ώρα, ωστόσο και δεν μπήκε ή βγήκε κανένα όχημα από το εργοτάξιο, ενώ οι θέσεις πάρκινγκ στην είσοδο ήταν … άδειες, ενδεικτικό της μηδενικής κινητικότητας στην περιοχή.

Οι εικόνες αυτές εκθέτουν ανεπανόρθωτα όλους εκείνους που τις τελευταίες ημέρες βιάστηκαν να κάνουν δηλώσεις περί ολοκλήρωσης του έργου του ελληνικού και ιδίως τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος παρήλαυνε από τους τηλεοπτικούς δέκτες, φροντίζοντας μάλιστα να μοιράσει «εύσημα» και σε άλλους κυβερνητικούς παράγοντες που τον «βοήθησαν».

Βέβαια, η κατάσταση στην οποία βρίσκεται το έργο του ελληνικού, εκθέτει κυρίως τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Τα όσα αποκάλυψε η επιτόπια έρευνα επιτείνουν τις αιτιάσεις όσων έκαναν λόγο για μικροπολιτική σκοπιμότητα πίσω από την προσπάθεια να συγχρονισθεί η εκκίνηση των εργασιών με την επέτειο του ενός έτους από την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από την Νέα Δημοκρατία.

Φαίνεται, μάλλον, ότι είναι δύσκολο στο επόμενο διάστημα να υπάρξει ένταση των εργασιών, καθώς ακόμη δεν έχουν τελειώσει πολλά «διαδικαστικά» ζητήματα. Ο ρυθμός των έργων θα συνεχίσει ως έχει, με τις όποιες εργασίες να γίνονται στην άκρη του φράχτη, προκειμένου να …φαίνονται από την παραλιακή λεωφόρο.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ