Τρισάγιο στην μνήμη των 102 θυμάτων στο Μάτι-Δικαίωση ζητούν οι συγγενείς (video)

Τρισάγιο στη μνήμη των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι στις 23 Ιουλίου 2018, τελέστηκε μετά το μνημόσυνο στην Αργυρά Ακτή, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Οι συγγενείς των θυμάτων ξέσπασαν κατά της πολιτείας, ζητώντας δικαίωση, ενώ παράλληλα φώναζαν πως η κυβέρνηση πρέπει και οφείλει να δείξει το πρόσωπό της. 

Προηγουμένως στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Μάτι είχε τελεστεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και Επιμνημόσυνη Δέηση από τον Μητροπολίτη Κηφισίας Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλο, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου στη μνήμη των θυμάτων της καταστροφικής πυρκαγιάς.

Εκτός από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, το «παρών» έδωσαν οι δήμαρχοι Ραφήνας και Μαραθώνα κ.κ. Μπουρνούς και Τσίρκας, Γκικάκη και Χρυσοφώτης από τον Οργανισμό Λιμένος Ραφήνας, ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Δημ. Οικονόμου, εκπρόσωποι του Δημοτικού Συμβουλίου Μαραθώνα, οι Αντιπεριφερειάρχες Αυγερινός και Πέππας, διασώστες και αρκετός κόσμος.

Στο τρισάγιο που ακολούθησε στην Αργυρά Ακτή, κάποιοι από τους παρευρισκόμενους συγγενείς των θυμάτων, φώναζαν εξοργισμένοι πως το «Μάτι δεν είναι καταβόθρα νεκρών».

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ