Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ξανασμίγει χαμένους συγγενείς στο Open


Έχετε χαθεί με συγγενείς, φίλους, συμμαθητές, κουμπάρους και αδέρφια; Αυτή τη χρονιά, θέλετε δεν θέλετε, θα… σμίξετε!

Όχι ένα, όχι δύο, τρία «Πακέτα» θα βγουν τη σεζόν 2020-2021! Αρχικά από το Οpen στις αρχές Οκτωβρίου, με το σκέτο πλέον «Πακέτο» της Βίκυς Χατζηβασιλείου και τη γνωστή θεματολογία. Θα ακολουθήσει ο Alpha, o οποίος έχει κρατήσει τον βασικό τίτλο «Πάμε πακέτο» και ψάχνει να βρει νέα παρουσιάστρια που να φέρνει κοντά εξαφανισμένους συγγενείς και φίλους, και έπεται ο ΑΝΤ1 που από το φθινόπωρο θα μοιράζει και αυτός… πακέτα ή, καλύτερα, φωτογραφίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κανάλι του Αμαρουσίου εξετάζει μια νέα ψυχαγωγική παραγωγή που βασίζεται σε μια νοσταλγική ιδέα. Την αναπαράσταση στο σήμερα μιας παλιάς φωτογραφίας με τα ίδια πρόσωπα στο ίδιο μέρος! Με λίγα λόγια, η εκπομπή θα επανενώνει ανθρώπους που χάθηκαν μέσα στα χρόνια. Να θυμίσουμε ότι η Βίκυ Χατζηβασιλείου μετά τη διακοπή της συνεργασίας της με τον Alpha σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Enjoy» της «κυριακάτικης δημοκρατίας» είχε πει χαρακτηριστικά:

«Μετά από δεκαεπτά χρόνια στη μικρή οθόνη και συγκεκριμένα μετά από 14 χρόνια “Πάμε πακέτο” αυτή η αλλαγή με σημάδεψε. Τον Alpha τον είχα σαν το σπίτι μου. Οικογένειά μου. Είχα δεχτεί πολλές προτάσεις για μεταγραφή, αλλά δεν την έκανα ποτέ, γιατί δένομαι με τους ανθρώπους. Δεν θα έφευγα από τον Alpha, αλλά, ως φαίνεται, επειδή τα πάντα ρει, την αλλαγή αυτήν την επέβαλε το σύμπαν».

Δείτε επίσης: Περιοδικό «Επίκαιρα»: Κυκλοφορεί το καλοκαιρινό τεύχος με αφιέρωμα Ώρα Ευθύνης για ελληνοτουρκικά και εθνική οικονομία

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ