Δεν πάμε καθόλου καλά… Μητέρα στην Πάτρα παράτησε τα τρία ανήλικα παιδιά της και πήγε βόλτα στην Αθήνα!


Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Πάτρας η είδηση ότι μια μητέρα εγκατέλειψε ολομόναχα τα τρία ανήλικα παιδιά της για να πάει… βόλτα στην Αθήνα!

Το τραγικό περιστατικό αποκαλύφθηκε όταν γείτονες της οικογένειας διαπίστωσαν πως τα τρία παιδάκια, ηλικίας 10, 8 και 5 ετών ήταν μόνα τους στο σπίτι, χωρίς την επίβλεψη κάποιου ενήλικα.  Όταν ρώτησαν τα αδελφάκια που βρίσκεται η μητέρα τους εκείνα απάντησαν ότι έχει φύγει!

Αμέσως οι κάτοικοι της περιοχής κινητοποιήθηκαν και ενημέρωσαν τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών που μετέβησαν στο σπίτι της οικογένειας για να διαπιστώσουν τι έχει συμβεί. Τα παιδιά επανέλαβαν στους αστυνομικούς πως η μητέρα τους τα άφησε μόνα για να πάει στην Αθήνα, χωρίς να έχει φροντίσει ώστε κάποιος να τα προσέχει!

Τα τρία ανήλικα αδελφάκια μεταφέρθηκαν προσωρινά σε παιδιατρική κλινική νοσοκομείου της Πάτρας προκειμένου να φιλοξενηθούν μέχρι να βρεθεί κατάλληλος χώρος για την περαιτέρω φιλοξενία τους.

Σε βάρος της ανεύθυνης αλλοδαπής μητέρας ήδη σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο και η ίδια θα κληθεί να λογοδοτήσει στις αρχές  καθώς  με την πράξη της έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή και την σωματική  ακεραιότητα των παιδιών της.

Αξιοσημείωτη πάντως ήταν η άμεση αντίδραση των γειτόνων της οικογένειας που έσπευσαν να φροντίσουν τα τρία αδελφάκια, που εγκαταλείφθηκαν από τη μητέρα τους.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ