Ξέσπασε σε κλάματα on air η Ιωάννα Μαλέσκου και ετοιμάζει βαλίτσες για τον Σκάι

«Λύγισε» η Ιωάννα Μαλέσκου και με κλάματα αποχαιρέτησε το Κρήτη TV για να μετακομίσει στον Σκάι. Λίγο προτού πέσει η αυλαία της τελευταίας εκπομπής της, η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο και όλους τους συνεργάτες της και μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή της, ξέσπασε σε κλάματα.

«Δυσκολεύομαι πάρα πολύ σήμερα, γιατί αγαπάω όλο αυτό που κάνω. Είναι η ζωή μου. Θα αλλάξει, ασφαλώς, οι επιλογές είναι για καλύτερο και πάντοτε έτσι πάμε, αλλά αυτό το κομμάτι μου πονάει πολύ. Καιρό τώρα. Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ που είστε σήμερα εδώ και με τιμάτε. Εγώ δεν ξεχνώ και κρατώ, όσα χρόνια και αν περάσουν και όπου και αν βρίσκομαι. Συγχωρέστε με. Είμαι βαθιά συγκινημένη. Πονάει το μέσα μου. Αγαπάω τον κόσμο και θέλω να του πω ένα μεγάλο ‘‘ευχαριστώ’’, γιατί ο κόσμος μού έδινε και μου δίνει και ελπίζω να συνεχίσει να μου δίνει δύναμη – όπου κι αν είμαι εγώ, αυτή θα είμαι» είπε με δάκρυα στα μάτια.

Να θυμίσουμε ότι το «διαζύγιο» της παρουσιάστριας από τον σταθμό δεν ήταν… βελούδινο, καθώς, όπως έγραψε η «Espresso» την περασμένη Παρασκευή, οι υπεύθυνοι του κρητικού καναλιού δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκειά τους για τον τρόπο που ο Σκάι ανακοίνωσε τη μετεγγραφή της Ιωάννας, αν και ήταν σε ισχύ το συμβόλαιό της με το Κρήτη ΤV. Πριν από λίγες ημέρες εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, μέσω της οποίας γνωστοποίησε την αποχώρηση της παρουσιάστριας. Πέρα από τον αποχαιρετιστήριο χαρακτήρα της ανακοίνωσης, ο διευθυντής προγράμματος του Κρήτη TV Γιώργος Καργάκης εξέφρασε στο κείμενό του και τη δυσαρέσκειά του προς τα αθηναϊκά μέσα για το γεγονός ότι αναπαρήγαγαν το επόμενο βήμα της Μαλέσκου, ενώ ήταν ακόμη σε ισχύ το συμβόλαιό της με το Κρήτη TV.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here