Ο ΑΝΤ1 «εισβάλει» στη βραδινή ζώνη με… βαριά όπλα στις νέες σειρές του


«Όρτσα τα πανιά»… όπως λέει και το τραγούδι του Αντώνη Καλογιάννη! Ο ΑΝΤ1, μετά την τεράστια επιτυχία της σειράς «Άγριες μέλισσες», ετοιμάζεται να εισβάλει στη βραδινή ζώνη με βαρύ πυροβολικό πρωταγωνιστών στις νέες σειρές του.

Όπως πληροφορηθήκαμε από βασικά στελέχη του καναλιού, στην καινούργια τρελή κωμωδία «Η φαμίλια» μπορεί ο ΑΝΤ1 να μην τα βρήκε με την Ελένη Ράντου και τον Φάνη Μουρατίδη για τους βασικούς ρόλους -αν και όλοι περίμεναν την επιστροφή της ηθοποιού-, όμως έκανε κίνηση-ματ και έκλεισε έναν από τους πιο πολυσυζητημένους ηθοποιούς της φετινής χρονιάς, τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη!

Ο εξαιρετικός ηθοποιός έκλεψε τις εντυπώσεις ως ο σύζυγος της Ευτυχίας

Παπαγιαννοπούλου στην κινηματογραφική επιτυχία «Ευτυχία», που έσπασε εισπρακτικά τα ταμεία! Δίπλα του θα βρεθεί η Ιωάννα Ασημακοπούλου, η οποία, αφού έγινε ιδιαίτερα αγαπητή με τη σειρά του Alpha «Το σόι σου», πέρασε με φόρα στο «Πέτα τη φριτέζα» και έλαμψε. Η σκηνοθεσία θα είναι του Βασίλη Θωμόπουλου και το στόρι αφορά τα μέλη μιας οικογένειας που επισκέπτονται έναν ψυχολόγο επειδή θεωρούν το σπίτι όπου μένουν γρουσούζικο.

Ο ΑΝΤ1 δεν σταματά όμως εκεί… Η σεναριογράφος Μαρία Γεωργιάδου μετά τη μεγάλη επιτυχία της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα» ετοιμάζει σε σκηνοθεσία της Βίκυς Μανώλη τη σειρά «Ηλιος», το σενάριο της οποίας μας έρχεται με περγαμηνές από τη Γαλλία. Ο πρώτος ηθοποιός που έκλεισε στο καστ είναι ο γοητευτικός Γιώργος Καραμίχος, ο οποίος μετά τη βρετανική σειρά «The Durells» και τη διαμονή του στην Αμερική, καθώς κάνει καριέρα στο εξωτερικό, επανέρχεται στην Ελλάδα και την εγχώρια τηλεόραση. Η υπόθεση αφορά την επιστροφή μιας γυναίκας μαζί με τον γιο της έπειτα από 18 χρόνια στο πατρικό της σε μια επαρχιακή πόλη και την ανάμειξή της στον φόνο ενός παιδικού της φίλου ύστερα από σκευωρία.

Τέλος, ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος θα υποδυθεί τον στρατηγό στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Army», η οποία θα θυμίζει το θρυλικό σίριαλ «Της Ελλάδος τα παιδιά», βρήκε το αντίπαλον δέος. Ο Μανώλης Μαυροματάκης, τον οποίο λατρέψαμε στη σειρά «Ταμάμ», θα υποδυθεί τον έτερο στρατηγό, με τον οποίο θα κληθεί να συνεργαστεί στο ίδιο στρατόπεδο. Στη σειρά θα παίξει και η φοβερή Ελένη Ουζουνίδου.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ