Ο Σάκης Βέρρος μιλά για το «άλμα» από τη Γεωπονία στο τραγούδι και για τη διασκευή του θρυλικού «Ναι μωρό μου εγώ»

Ο Βορειοελλαδίτης Σάκης Βέρρος από τη Γεωπονική βρέθηκε στις πίστες και μάλιστα με επιτυχία, καθώς διασκεύασε το θρυλικό σουξέ του Κώστα Μοναχού «Ναι μωρό μου εγώ» και κάνει «πάταγο» στη συμπρωτεύουσα, στην οποία ζει κι εργάζεται.

Ο ανερχόμενος τραγουδιστής και στιχουργός μιλάει στην «Espresso» για το πώς από την επιστήμη της Γεωπονίας έφτασε να ασχολείται με την τέχνη της μουσικής: «Γεννήθηκα στην Τσεχία από Ελληνες γονείς μετανάστες και ήρθαμε στην Ελλάδα όταν ήμουν δύο χρόνων. Η καταγωγή μου είναι από ένα χωριό της Καστοριάς, αλλά πλέον τα τελευταία χρόνια ζω στη Θεσσαλονίκη. Τελείωσα Γεωπονία, αλλά, αν και ολοκλήρωσα τις σπουδές μου, ποτέ δεν ασχολήθηκα με το αντικείμενο, μια και από νωρίς κατάλαβα πως ο έρωτάς μου ήταν η μουσική».

Όσον αφορά την επιλογή του συγκεκριμένου κομματιού και τη δυσκολία μιας διασκευής, ο Σάκης μάς εξηγεί: «Σίγουρα, το να τραγουδήσω μια παλιά επιτυχία που αγαπήθηκε τόσο πολύ είναι δύσκολο. Κάθε ερμηνεία όμως για οποιοδήποτε τραγούδι, είτε είναι δικό μου είτε κάποιου άλλου, είναι μεγάλο φορτίο, γι’ αυτό προσπαθώ να αγαπήσω το κομμάτι για να με αγαπήσει κι αυτό». Ο Σάκης Βέρρος σίγουρα θα απασχολήσει στο μέλλον με το ταλέντο του. Μπορεί να τον έχασαν τα φυτά, αλλά τον κέρδισαν τα… λουλούδια.

Δείτε επίσης: Η κόρη του Λαυρέντη Διανέλλου, Μαρία, περιγράφει την κόλαση που έζησε στο Μάτι: «Αισθάνομαι σαν να μην έχω παρελθόν»

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here