Γεροβασίλη: Υπάρχουν αξιωματικοί που προσπαθούν να εμπλέξουν την πολιτική ηγεσία


Για τις αποκαλύψεις των διαλόγων για το Μάτι μίλησε η πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη επί ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη

Σοκαρισμένη δήλωσε η πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη επί ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη με την συνομιλία των αξιωματικών της πυροσβεστικής όπως ακούγεται στα ηχητικά ντοκουμέντα που αποκάλυψε η Καθημερινή χαρακτηρίζοντάς την εξοργιστική.

Η κα Γεροβασίλη μιλώντας στον ΣΚΑΙ, είπε ότι καλώς κάνει και τα αποκαλύπτει όλα αυτά και εξήγησε ότι εγκαλεί την εφημερίδα γιατί αποδέχεται στα κείμενά της και υιοθετεί όλα όσα αποκαλύπτονται.

Υποστήριξε, δε, ότι προσπαθούν οι αξιωματικοί να μπλέξουν την πολιτική ηγεσία.

«Το πιο εξοργιστικό είναι να ακούς αξιωματικούς της πυροσβεστικής να λένε ότι κάπου θα υπάρξει φωτιά και θα εγκαταλειφθούν άνθρωποι προκειμένου να κρατήσουν τις καρέκλες τους», τόνισε.

Δεν θα αφήσω να σπιλωθεί το όνομά μου στο όνομα της όποιας σκοπιμότητας. Εγώ ανέλαβα υπουργός στις 29 Αυγούστου και η συνομιλία πρέπει να έγινε προς το τέλος Σεπτεμβρίου. Δεν είχα προλάβει καν να τους μιλήσω και να τους γνωρίσω, είπε ακόμα.

«Ο κ. Ματθαιόπουλος και ο κ. Λιότσος μπορεί να έλεγαν ό,τι θέλουν, εγώ δεν ξέρω τι έχουν πει, είπε ακόμα. Έχω μηνύσει τους δυο και θα αποφασίσει η δικαιοσύνη», είπε ακόμα.

Η κα Γεροβασίλη είπε ακόμα ότι «Εγώ δεν τελείωσα. Έχω κάνει δυο κινήσεις και έρχονται και οι επόμενες».

«Η καταγραφή είναι προϊόν εγκλήματος και όποιος το χρησιμοποιεί είναι κακούργημα. Να το ξέρετε αυτό», είπε ακόμα. Αρνήθηκε να απαντήσει αν έγιναν λάθη από την τότε κυβέρνηση στο θέμα του Ματιού.

Πηγή


1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΕΙΠΑ ΑΚΟΜΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΟΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΡΕΙ ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΧΘΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΣΕ ΟΛΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ