Ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Δήμητρα Σιγάλα ξανά μαζί μετά το «Κόκκινο ποτάμι»! Γίνονται ζευγάρι σε νέα δραματική σειρά του Alpha


Πώς τα φέρνει όχι η ζωή, αλλά η τηλεόραση! Ο Ιωάννης Παπαζήσης, ο οποίος υποδύθηκε μοναδικά το παλικάρι του Πόντου, τον Μίλτο, στο «Κόκκινο ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη στο Open, θα πρωταγωνιστήσει τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην καινούργια δραματική σειρά του Αlpha, στην οποία θα είναι ζευγάρι με τη Δήμητρα Σιγάλα!
Η πανέμορφη ηθοποιός αξίζει να σημειωθεί ότι είχε υποδυθεί τη θεία της αγαπημένης του στο Παρίσι, την αριστοκρατική Ελένη Νικολαΐδη, η οποία φιλοξένησε στο σπίτι της στη Γαλλία τον έρωτα του Μίλτου Παυλίδη και της ανιψιάς της, Ιφιγένειας Νικολαΐδη (Αναστασία Παντούση).

Από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, λοιπόν, ο σεναριογράφος Παναγιώτης Ιωσηφέλης και ο σκηνοθέτης Στέφανος Μπλάτσος θα ενώσουν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Ιωάννη Παπαζήση και τη Δήμητρα Σιγάλα.

Το σίριαλ θα προβάλλεται δύο με τρεις φορές την εβδομάδα στη βραδινή ζώνη και οι δύο ταλαντούχοι καλλιτέχνες θα κληθούν να συνεργαστούν ξανά. Στη σειρά θα πρωταγωνιστήσουν μια πλειάδα γνωστών ηθοποιών, όπως η Φιλαρέτη Κομνηνού, ο Γιώργος Χρυσοστόμου, ο Πάνος Βλάχος, ο Αλέξανδρος Πέρρος, ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης και η Μαίρη Μηνά.

Η Φιλαρέτη Κομνηνού, η οποία επιστρέφει στην τηλεόραση ύστερα από απουσία 10 χρόνων, υποδύεται μια δυναμική γυναίκα, που ζει στην επαρχία και έχει μια φάρμα αλόγων μέσα σε ένα μεγάλο κτήμα. Οι τέσσερις γιοι της, τους οποίους θα υποδυθούν οι Ιωάννης Παπαζήσης, Γιώργος Χρυσοστόμου (ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»), ο Αλέξανδρος Πέρρος (έπαιξε στη σειρά « Τατουάζ») και ο Πάνος Βλάχος, που επιστρέφει από την Αμερική, αφού πλέον κάνει καριέρα στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, αποκλειστικά και μόνο γι’ αυτή την παραγωγή, θα βάλουν φωτιά στην τηλεθέαση.

Στη σειρά θα παίξει τον επιστάτη του κτήματος ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, τον οποίο είδαμε φέτος στο σίριαλ «Έρωτας μετά». Ο επιστάτης έχει μια σχέση με μια νοσοκόμα, την οποία φέρνει στη φάρμα για να φροντίσει την αφεντικίνα του, που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα. Ούτε όμως ο ίδιος ξέρει ότι η νοσοκόμα έχει βιαστεί από έναν από τους γιους της κυράς του στο παρελθόν – ή μήπως από όλους;

Τα πράγματα γίνονται πιο περίπλοκα όταν η νοσοκόμα, αν και καταφθάνει με σκοπό να πάρει εκδίκηση, ερωτεύεται ένα από τα τέσσερα αδέλφια… Τη νοσοκόμα θα υποδυθεί σε πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση η νέα, ταλαντούχα θεατρική ηθοποιός Μαίρη Μηνά. Στο σίριαλ παίζει και η Νάντια Μπουλέ (πρώτη φορά θα δούμε την ηθοποιό σε τηλεοπτική σειρά) να υποδύεται την κοπέλα ενός από τους γιους της Φιλαρέτης Κομνηνού.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ