Αστυνομική επιχείρηση στο Πάρκο των Εθνών της Θεσσαλονίκης που έχει καταντήσει σκουπιδότοπος και γκέτο αλλοδαπών

Στο «αμήν» έφτασαν οι κάτοικοι της οδού Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη, καθώς κάθε βράδυ αλλοδαποί -κυρίως Πακιστανοί- στήνουν «γλέντια» στο Πάρκο των Εθνών, γεμίζουν με ακαθαρσίες και σκουπίδια το χώρο και μαλώνουν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να σηκώνεται η γειτονιά στο πόδι και να φοβούνται να κυκλοφορήσουν, ακόμα και μέχρι το… περίπτερο!

Επειτα από παράπονα και καταγγελίες κατοίκων για το θέμα στο δήμο Θεσσαλονίκης, στο πάρκο πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση. Οι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν σε ελέγχους διερχόμενων αλλοδαπών και στην προσαγωγή επτά ατόμων που δεν έφεραν μαζί τους χαρτιά για νόμιμη παραμονή στη χώρα.

Υπήρχαν περισσότεροι από επτά εκεί, χωρίς νόμιμα έγγραφα, αλλά μόλις κατάλαβαν ότι έρχεται η Αστυνομία, εξαφανίστηκαν τρέχοντας στα γύρω στενά του δρόμου.

Αυτή ήταν η αρχή, αλλά προβλέπεται μακρύ το μέλλον, αφού κάθε βράδυ στην περιοχή μαζεύονται πάρα πολλά άτομα και κανένας κάτοικος δεν μπορεί να κυκλοφορήσει ελεύθερα, ειδικά οι γυναίκες, οι οποίες παρενοχλούνται από τους Πακιστανούς.

«Με τη συνδρομή της Αστυνομίας ήρθαμε εδώ προκειμένου να μπορέσουμε να ελέγξουμε το πρόβλημα το οποίο υπάρχει και είναι πάρα πολύ μεγάλο, όπως μας κατήγγειλαν οι κάτοικοι της περιοχής», τόνισε σε δηλώσεις του ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Σωκράτης Δημητριάδης, συμπληρώνοντας πως αλλοδαποί ή μη, πρέπει όλοι να σέβονται και να τηρούν τους νόμους.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here