Θωμάς Βαρβιτσιώτης: Ο άνθρωπος που «καθάρισε« ακόμα και τον Παπασταύρου!

Ο Θωμάς Βαρβιτσιώτης είναι ένας από τους κορυφαίους διαχειριστές κρίσεων στον πλανήτη. Η ακτινοβολία του έχει σπάσει εδώ και καιρό τα όρια της Ελλάδας και είναι πλέον διεθνής. Είναι ο γκουρού της επικοινωνίας, που μπορεί να εξωραΐσει ακόμα και την δυσκολότερη κατάσταση. Είναι μάλιστα τέτοια η φήμη και το κύρος του, που αρκεί να καθίσεις μαζί του σε ένα τραπέζι για παράδειγμα και αυτομάτως θα χαίρεις σεβασμού σε ένα μεγάλο φάσμα ΜΜΕ, πολιτικών και γενικώς ενός κύκλου ανθρώπων με επιρροή και εξουσία. 

 

Δεν είναι τυχαία η έκφραση πολλών στην ελληνική αγορά, που βλέποντας την τεράστια ανατροπή στο θέμα της Novartis, όπου ενώ οι αμερικάνοι επικύρωσαν ότι πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα παγκοσμίως, στην Ελλάδα ξαφνικά βαφτίστηκε σκευωρία, λένε «μα καλά, ο Βαρβιτσιώτης τους ανέλαβε;»

 

Φυσικά αυτό είναι απλώς μία έκφραση για να δείξει το κύρος του Θωμά Βαρβιτσιώτη. Ουδείς γνωρίζει εάν όντως έχει αναλάβει τέτοια αποστολή, καθώς ο επαγγελματισμός του γενικώς δεν του επιτρέπει να καγχάζει για τις επιτυχίες του. Για να καταλάβετε όμως το μέγεθος του ανδρός, δείτε τι έχει γίνει με τον διαβόητο Σταύρο Παπασταύρου.

 

Αρκούσε η διαρροή της πληροφορίας ότι ο Σταύρος Παπασταύρου έφαγε μαζί με τον Θωμά Βαρβιτσιώτη στις Σπέτσες, ώστε να γίνει κοσμογονία. Ακόμα και άρθρο για το πόσο καλός και κυνηγημένος είναι ο Σταύρος Παπασταύρου εμφανίστηκε σε μεγάλη ιστοσελίδα. Άρθρο που θύμιζε διαφημιστική καταχώριση του Τραμπ στην New York post, μόνο που αυτό ήταν δωρεάν. Αρκούσε το άγγιγμα του Θωμά Βαρβιτσιώτη για να μεταμόρφωση ακόμα και τον Σταύρο Παπασταύρου σε πρίγκιπα.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ