Ο Αλέξανδρος Αγγλούπας παντρεύτηκε (μετά τη φυλακή) την Όλγα Ζαπουνίδου στη Μύκονο


Ο «Sir Alex» Αγγλούπας αποχαιρέτησε οριστικά το «κλαμπ των εργένηδων», καθώς παντρεύτηκε με παπά και με κουμπάρο στη Μύκονο την αγαπημένη του Όλγα Ζαπουνίδου, με την οποία είχε υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής τον Νοέμβριο του 2016, όταν είχε συλληφθεί για τον ρόλο του στην περίφημη υπόθεση της «μαφίας των Ρομά»!

Ο 43χρονος, γόνος επιχειρηματικής οικογένειας, παντρεύτηκε την επί σειρά ετών σύντροφό του σε privé τελετή σε βίλα της κοσμοπολίτικης Ψαρούς. Μεταξύ των μόλις 50 καλεσμένων που παρευρέθηκαν στον «κλειστό», αλλά συνάμα παραμυθένιο γάμο του ζευγαριού ήταν ο Σέρος Μύρτας, κολλητός φίλος του γαμπρού και επιχειρηματίας (έχει απασχολήσει κατά καιρούς τα media με τους διάσημους έρωτές του) και ο επίσης κολλητός του 43χρονου και ιδιοκτήτης του εστιατορίου Nammos της Μυκόνου, Ζαννής Φραντζέσκος, με τη σύζυγό του Βερόνικα Πάστρα.

Δεν θα μπορούσαν, βεβαίως, να λείπουν από το μυστήριο και οι περήφανοι γονείς του γαμπρού, Νίκος και Τούλα Αγγλούπα, οι οποίοι δεν έκρυψαν τη συγκίνησή τους. Το ζευγάρι φρόντισε η γαμήλια ένωσή του να μείνει αξέχαστη στους καλεσμένους του, γι’ αυτό επέλεξε πολυτελή στολισμό για τη βίλα και την εκκλησία όπου ενώθηκε για πάντα, ενώ -κόντρα στο στερεότυπο που θέλει μόνο τη νύφη να φοράει λευκά- το dress code του γάμου ήταν «όλοι στα λευκά»! Μετά το μυστήριο ακολούθησε non stop διασκέδαση υπό τους ήχους των τραγουδιών της Νατάσας Θεοδωρίδου αλλά και του Αντώνη Ρέμου, ο οποίος, αν και είχε πάει ως απλός καλεσμένος στον γάμο, δέχθηκε με μεγάλη χαρά να ερμηνεύσει δύο τρεις από τις πιο γνωστές επιτυχίες του.

Μέτρα προστασίας

Ο πολυσυζητημένος επιχειρηματίας είχε φροντίσει, τέλος, να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των καλεσμένων του αλλά και για να μη διαρρεύσει ούτε… μισή φωτογραφία ή πλάνο από τον γάμο, αφού μόνο για εκείνη τη μέρα προσέλαβε 50 (!) σεκιουριτάδες, όσα δηλαδή και τα άτομα που έδωσαν το «παρών» στη γαμήλια τελετή!

Η ιστορία αγάπης του Αλέξανδρου Αγγλούπα και της Ολγας Ζαπουνίδου, η οποία εργάζεται στην εταιρία ένδυσης του πατέρα του επιχειρηματία, άρχισε το 2014.

Δύο χρόνια αργότερα αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, ενώ ο 43χρονος επρόκειτο να μεταφερθεί στις Φυλακές Χίου για την υπόθεση της συμμορίας των Ρομά, που ξάφριζε πανάκριβα ρολόγια και κοσμήματα μεγάλης αξίας.

Δικαστικές περιπέτειες για τη «Μαφία των Ρομά» και τη σφαίρα στη Φαρμάκη

Το όνομα του Αλέξανδρου Αγγλούπα, ο οποίος είχε επί σειρά ετών τη φήμη του μπον βιβέρ, έχει φιλοξενηθεί ουκ ολίγες φορές στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και των περιοδικών, όχι μόνο για τις σχέσεις του με καλλονές από τον χώρο του θεάματος, όπως η Γιάννα Νταρίλη, η Εύα Μιλλή ή η Σάσα Μπάστα, αλλά και για τα μπλεξίματά του με τη Δικαιοσύνη!

Η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο ήταν τον Νοέμβριο του 2011, όταν πυροβόλησε την αδελφή τής τότε συντρόφου του και μοντέλου Ολγας Φαρμάκη. Η 26χρονη, τότε, Γωγώ είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΝΙΜΤΣ αντιμετωπίζοντας ακατάσχετη αιμορραγία από τραύμα στην αριστερή βουβωνική χώρα. Όπως είχε γίνει κατόπιν γνωστό, η σφαίρα που την τραυμάτισε προήλθε από το όπλο του Αγγλούπα, όταν αυτό εκπυρσοκρότησε «κατά λάθος», όπως υποστήριξαν στις καταθέσεις τους τόσο η Ολγα Φαρμάκη όσο και ο κάτοχος του όπλου.

Πρωτόδικα ο επιχειρηματίας είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης δέκα ετών και έξι μηνών με αναστολή, ενώ το δικαστήριο του είχε αναγνωρίσει το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας. Ωστόσο, στο Εφετείο η ποινή του μειώθηκε στα τρία χρόνια φυλάκιση, καθώς οι δικαστές είχαν κάνει δεκτό ότι ο καταδικασθείς προσπάθησε μετά τον πυροβολισμό να ανατρέψει το αποτέλεσμα της πράξης του, μεταφέροντας ο ίδιος τη Γωγώ Φαρμάκη στο νοσοκομείο.

Η δεύτερη φορά που ο 43χρονος σήμερα γόνος επιχειρηματικής οικογένειας μονοπώλησε το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης ήταν τον Νοέμβριο του 2016, όταν συνελήφθη και είχε κατηγορηθεί για εμπλοκή στην υπόθεση του γιγάντιου κυκλώματος των «Gipsy Kings», που είχε ρημάξει τα σπίτια των επωνύμων στην Αττική.

Ο πολυσυζητημένος επιχειρηματίας φέρεται ότι ήταν ένας από τους βασικούς κλεπταποδόχους και γι’ αυτό ο ανακριτής και ο εισαγγελέας είχαν αποφασίσει ομόφωνα την προσωρινή κράτησή του. Ωστόσο, αφού προφυλακίστηκε για 13 μήνες αρχικά στη Χίο κι έπειτα στο Ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού, είχε αφεθεί ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα και 20.000 ευρώ χρηματική εγγύηση.

Πηγή: Espresso


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ