Ο Γιώργος Λέντζας παρουσιαστής σε τηλεπαιχνίδι αθλητικού περιεχομένου στην ΕΡΤ


Η ΕΡΤ όχι μόνο κλείνει εκπομπές με δημοφιλείς ηθοποιούς (Κοντογεώργη, Κουρής, Πυρπασόπουλος), μοιράζοντας απλόχερα χρήματα στις παραγωγές, αλλά διεκδικεί παρουσιαστές από μεγάλα ιδιωτικά κανάλια, όπως τον δημοφιλή και πολλά υποσχόμενο Γιώργο Λέντζα, που παρουσίασε με επιτυχία την εκπομπή «Football Stories» στον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την προηγούμενη βδομάδα εγκρίθηκε μία ακόμα εκπομπή από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ, με σκοπό να ενισχύσει το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν. Πρόκειται για ένα τηλεπαιχνίδι πολύ γνωστό παγκοσμίως και το μακροβιότερο στο είδος του, αφού η θεματολογία του είναι αθλητικού περιεχομένου.

Ο τίτλος του είναι «A Question of Sport» και το περιεχόμενο των ερωτήσεών του αφορά τον αθλητισμό. Το τηλεπαιχνίδι προβάλλεται από το BBC από το 1970 και συνεχίζει ακόμη. Η ΕΡΤ1 θα το φιλοξενήσει από τη νέα σεζόν κάθε Σαββατοκύριακο και μάλιστα με παρουσιαστή, όπως όλα δείχνουν, τον Λέντζα.

Βασικό στέλεχος του ΑΝΤ1 μάς είπε ότι αν και η πρόθεση του διευθυντή Προγράμματος του ΑΝΤ1 Τζώρτζη Ποφάντη ήταν να συνεχιστεί η εκπομπή «Football Stories», με την επίσκεψη του Γιώργου Λέντζα σε όλα τα μεγάλα ποδοσφαιρικά γήπεδα του κόσμου, τελικά η εκπομπή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί γι’ άλλους λόγους και αυτοί έχουν σχέση με την πανδημία του κορωνοϊού.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ