Αυτό είναι το σπίτι του «Big Brother» όπου θα ζήσουν οι παίκτες για 15 εβδομάδες


Η «Εspresso» μπήκε στο σπίτι του «Big Brother» στο Μαρκόπουλο! Λίγες εβδομάδες πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα του «Μεγάλου Αδερφού» στον Σκάι, οι δημοσιογράφοι του τηλεοπτικού ρεπορτάζ πέρασαν για πρώτη φορά την πόρτα της πολυτελούς βίλας που έχει στηθεί στο Στούντιο Κ2 στα Μεσόγεια!

Οι ρεπόρτερ βγάλαμε τις πρώτες φωτογραφίες της χλιδάτης κατοικίας που θα φιλοξενήσει τους 16 εσώκλειστους παίκτες. Μακριά από συγγενείς και φίλους, χωρίς internet, social media και τηλέφωνο, οι συμμετέχοντες θα ζήσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, ένα μοναδικό «κοινωνικό» πείραμα.

Σ’ αυτόν τον υπερσύγχρονο χώρο των 700 τ.μ., που διαθέτει ακόμα και πισίνα 12 μέτρων, έχουν εγκατασταθεί 56 κάμερες και 50 μικρόφωνα, τα οποία θα καταγράφουν τους παίκτες 24 ώρες το 24ωρο.

Για τη διαμόρφωση του σπιτιού, 20 containers, με ειδικό τεχνικό εξοπλισμό, κατέφθασαν από την Ολλανδία, ενώ επί δύο μήνες 25 διαφορετικά συνεργεία (περισσότερα από 400 άτομα) εργάστηκαν νυχθημερόν. Στη βίλα, με το έντονο ροζ και πράσινο χρώμα, τους ζωγραφισμένους τοίχους και τη μοντέρνα διακόσμηση με τα βότσαλα, οι παίκτες θα ζήσουν για 15 εβδομάδες και θα διεκδικήσουν το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Για το σαλόνι, τα υπνοδωμάτια, τα μπάνια, την πισίνα, το τζακούζι αλλά και το δωμάτιο «τιμωρίας» έχει πέσει τόσο πολύ χρήμα από το κανάλι του Φαλήρου, που, αν δεν φέρει τα αναμενόμενα σε τηλεθέαση και διαφήμιση στη βραδινή ζώνη, θα αρχίσουν… τα παρατράγουδα, γιατί το στοίχημα είναι μεγάλο! Να σημειωθεί ότι το ριάλιτι είχε προγραμματιστεί να βγει στον τηλεοπτικό αέρα τον περασμένο Μάρτιο, αλλά η πανδημία του κορονοϊού ανέτρεψε τα δεδομένα και το κανάλι έβαλε την παραγωγή… στον πάγο.

Όμως, όλα είναι πλέον έτοιμα και την Κυριακή 30 Αυγούστου το «Big Brother» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα, με τον Χάρη Βαρθακούρη στον ρόλο του παρουσιαστή και τον Ανδρέα Μικρούτσικο στον ρόλο του συμβουλάτορα, του κριτή αλλά και του μεγάλου… ανακατωσούρη.

Τον «βασιλιά» των ριάλιτι τον είδαμε στην Ελλάδα για πρώτη φορά στις 10 Σεπτεμβρίου το 2001 στον ΑΝΤ1. Πρώτος νικητής ήταν ο γνωστός και ως «Τσάκας» Γιώργος Τριανταφυλλίδης. Τα μηχανάκια της τηλεθέασης είχαν «σπάσει» στον τελικό που προβλήθηκε παραμονή Πρωτοχρονιάς εκείνης της χρονιάς.

Ο Χάρης Βαρθακούρης υπέγραψε το νέο του τροποποιημένο (λόγω κορωνοϊού) συμβόλαιο

Ο Xάρης Bαρθακούρης υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με το κανάλι του Φαλήρου και δημοσίευσε το σχετικό «κλικ». «Πολύς κόσμος με ρωτάει όταν με συναντάει στη λαϊκή της γειτονιάς μου: ‘‘Χάρη, γιατί είσαι ‘‘τόσο’’ σοβαρός;’’ Να μη σας τα πολυλογώ, εχθές δείξαμε σε δημοσιογράφους το σπίτι στο οποίο θα συγκατοικήσουν οι 16 άνθρωποι που θα διαγωνιστούν στο @bigbrother_gr.

Δείξαμε την κηπάρα με την πισινάρα και το τζακούζι, σαλόνι, κουζίνα, μπάνια, υπνοδωμάτια, καθώς και το κελί στο οποίο θα φυλακίζονται όσοι τιμωρούνται» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Χάρης Βαρθακούρης και συνέχισε: «Ωστόσο, λόγω κορονοϊού, χρειάστηκε να τροποποιήσουμε και το συμβόλαιό μου με τον Σκάι (διάρκειες κ.λπ.). Την προηγούμενη φορά το υπέγραψα πεντασόβαρος στα γραφεία κάτω στο Φάληρο (μάρτυράς μου, η φωτογραφία που ανέβασα στις 19 Φεβρουαρίου). Αυτή τη φορά όμως υπέγραψα (λιγότερο σοβαρός) μέσα στο σπίτι του ‘‘Big Brother’’! Σημαδιακό; Καθόλου!» πρόσθεσε. Δηλαδή, ο Χάρης… έχει σκοπό να βάλει φωτιές στους παίκτες και θα πέσει ή πολύ γέλιο ή πολύ κλάμα!

Δείτε επίσης: Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει! Το γερμανικό ριάλιτι που καθηλώνει τους τηλεθεατές ξεκίνησε γυρίσματα στις ελληνικές ομορφιές

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ