Για να διαφημίσουν το νέο τους τραγούδι «μαλλιοτραβήχτηκαν» η Κατερίνα Στικούδη και η Ελευθερία Ελευθερίου (video)


Βρε, τι σκαρφίζονται οι τραγουδίστριες για να διαφημίσουν το ολόφρεσκο βιντεοκλίπ τους από τη νέα κοινή τους συνεργασία.

Μια καλοστημένη φάρσα, όπως αποκάλυψε η Ελένη Χατζίδου στον αέρα της παραγωγής «Καλοκαίρι #ΝΟΤ» στο Open, ετοίμασαν η Κατερίνα Στικούδη και η Ελευθερία Ελευθερίου! Οι μπηχτές που έριχναν η μία στην άλλη ήταν ένα μέρος από το promo του καινούργιου τους τραγουδιού ως καυτό ντουέτο.

Για την ιστορία, η προχθεσινή ανάρτηση της Κατερίνας Στικούδη, στην οποία παίζει πιάνο φορώντας την κορδέλα της Miss Ελλάς, λέγοντας ότι δέχθηκε σκληρή κριτική για την εξωτερική της εμφάνιση σε ηλικία 18 ετών, φαίνεται πως έκανε την Ελευθερία Ελευθερίου έξαλλη…

Η Ελευθερία Ελευθερίου σχολίασε στο συγκεκριμένο post ειρωνικά, γράφοντας «ναι μας έπεισες τώρα», κάνοντας μια πρωτοφανή επίθεση στην Κατερίνα. Από τη μεριά της, η Κατερίνα Στικούδη της απάντησε «τι φάση;», με την Ελευθερία Ελευθερίου να της απαντά πως όλη αυτή ιστορία… με τα πιάνα την έχει «κουράσει»!

Η Κατερίνα Στικούδη δεν έμεινε με το στόμα κλειστό και μέσω των instastories έδωσε τη δική της σκληρή απάντηση χθες: «Τι ακριβώς, γλυκιά μου σαλαμάνδρα; Για μίλησέ μας… Εσύ να κοιτάς τη δική σου την καριέρα ή, μάλλον, ποια καριέρα;». Φαίνεται, ωστόσο, πως όλα αυτά αποτελούν μέρος ενός πολύ έξυπνου διαφημιστικού μάρκετινγκ, καθώς οι δύο κοπέλες δεν έχουν απασχολήσει στο παρελθόν με κόντρες. Πάντα είναι χαμογελαστές και ευγενικές και δεν θα ξεκατινιάζονταν δημοσίως στους θαυμαστές τους. Άρα νέο τραγουδάκι θα βγάλουν μαζί και θα το παίζουν αντίζηλες!

Δείτε επίσης: «Φτωχή» η Αλεξάνδρα Λοΐζου με σύζυγο μεγιστάνα – Στα μαχαίρια με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο για τη διατροφή του παιδιού τους

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ