Παραλήρημα Ερντογάν στο μαυσωλείο του Ατατούρκ λίγο πριν το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο


Σήμερα συνεδριάζει εκ νέου το Ανώτατο Στρατιωτικό συμβούλιο της Τουρκίας υποτίθεται να κάνει κρίσεις στους αξιωματικούς των Ε.Δ. της Τουρκίας – Παραλήρημα Ερντογάν στο μαυσωλείο του Ατατούρκ 

Η σύνοδος του Ανώτατου Στρατιωτικού Συμβουλίου (AGE) θα πραγματοποιηθεί σήμερα υπό την προεδρία του Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν .

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που μοιράστηκε η Προεδρία της Επικοινωνίας, ο Πρόεδρος Ερντογάν και τα μέλη του στρατιωτικού συμβουλίου επισκέφτηκαν το Anıtkabir στις 11:00. Η συνεδρίαση του Ανώτατου Στρατιωτικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί στο Προεδρικό Συγκρότημα και θα ξεκινήσει το μεσημέρι. Στη συνέχεια, ο Ερντογάν θα παραθέσει γεύμα προς τιμήν των μελών του Συμβουλίου.

Νωρίτερα ο Ερντογάν συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο Fuat Oktay, τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Χούλουσι Ακάρ, τον Υπουργό Δικαιοσύνης Abdulhamit Gül, τον Υπουργό Εσωτερικών Süleyman Soylu, τον Υπουργό Οικονομικών και Οικονομικών Berat Albayrak, τον Υπουργό Εθνικής Παιδείας Ziya Selçuk, τον Υπουργό Εξωτερικών Mevlüt Çavuşoğlu , Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Γεν. Γιασάρ Γκιούλερ, Διοικητής Γερμανών Δυνάμεων Ümit Dündar, Διοικητής Ναυτικών Δυνάμεων Ο Αντνάν balzbal και ο Διοικητής των Πολεμικών Δυνάμεων Ο Hasan Küçükakyüz, μετέβη στον τάφο του Atatürk μέσω του Lion Road.

Βάζοντας ένα στεφάνι στο μαυσωλείο, ο Ερντογάν έγραψε τα ακόλουθα στο Ειδικό Βιβλίο του Anıtkabir στον Πύργο Misak-ı Milli: «Αύγουστος Ατατούρκ, είμαστε στην παρουσία σας ως μέλη του Ανώτατου Στρατιωτικού Συμβουλίου με την ευκαιρία της συνάντησης του 2020. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για να μεταφέρουμε την Τουρκική Δημοκρατία, την οποία ιδρύσατε και μας εμπιστεύτηκαν, στους στόχους της για το 2023. Οι ιστορικές επιτυχίες που έχουμε επιτύχει σε διάφορα μέτωπα από τη Συρία έως τη Λιβύη, την Ανατολική Μεσόγειο στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας, αποδεικνύουν δύναμη της χώρας μας και τις δυνατότητες του στρατού μας. Με την υψηλή πειθαρχία, την αίσθηση του καθήκοντος, την αποτροπή και τις εξαιρετικές ικανότητές του, οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις συνεχίζουν να ενεργούν ως η διασφάλιση της ασφάλειας και της συνέχειας της χώρας μας εναντίον των κακοποιών. Με αυτές τις σκέψεις στο μυαλό μου, Θυμάμαι την Εξοχότητά σας και τους ηρωικούς μας μάρτυρες με έλεος και ελπίζω ότι η σύνοδος του συμβουλίου θα οδηγήσει σε ευνοϊκά αποτελέσματα για τη χώρα μας, το έθνος και τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις. Αναπαύσου εν ειρήνη!”

Συνεχίζει δηλαδή κανονικά το παραλήρημα και το σόου του μια ημέρα πριν από την κατάπτυστη φιέστα μετατροπής της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ