Οργισμένη η Ζέτα Δούκα ξεσπά για την πυρκαγιά στο Ματι


Μία πυρκαγιά που συντάραξε όλο το πανελλήνιο ήταν αυτή που ξέσπασε στις 23 Ιουλίου του 2018 κοντά στο Νταού Πεντέλης, η οποία επεκτάθηκε και πέρασε μέσα από τους οικισμούς Νέος Βουτζάς και Μάτι, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους πάρα πολλοί άνθρωποι.

Ήταν η φονικότερη πυρκαγιά τον 21ο αιώνα, παγκοσμίως μετά τις πυρκαγιές της Αυστραλίας το 2009.

Το δικό της μήνυμα ήθελε να στείλει η γνωστή ηθοποιός Ζέτα Δούκα, για την μαύρη επέτειο της τραγωδίας που βιώσαμε, η οποία είναι επίκαιρη καθώς όλο και περισσότερα στοιχεία για λάθη και στοιχεία συγκάλυψης βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagkram , ανάρτησε φωτογραφίες μέσα από τις οποίες εκφράζει την επιθυμία της για δικαιοσύνη προς τιμή των συνανθρώπων της που χάθηκαν έτσι άδικα.

«Μάτι 23/7/2018…Σήμερα στην Ελλάδα δεν είναι μόνο μια μέρα ΠΕΝΘΟΥΣ για τους 102 συνανθρώπους μας που πέθαναν μαρτυρικά αλλά και μια μέρα ΝΤΡΟΠΗΣ για όσα έγιναν ή δεν έγιναν και κυρίως- όσα ειπώθηκαν για να καλύψουν τις ευθύνες, που πρέπει οπωσδήποτε να αποδοθούν! Ας μας γίνει μάθημα και ποτέ να μην επαναληφθεί! #δενξεχνώ #μάτι #δικαιοσύνη»

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ