Καμία… ανοχή για τους οίκους του έρωτα στο Ηράκλειο – Λουκέτο σε όσους λειτουργούν παράνομα

Ημέρες μεγάλης… στέρησης περιμένουν τους λάτρεις του αγοραίου έρωτα στο Ηράκλειο, καθώς η Αστυνομία έβαλε λουκέτο και στους τελευταίους τέσσερις οίκους ανοχής, από τους συνολικά 17 που λειτουργούσαν παράνομα από το 2014!

Πλέον, μονάχα ένα σπίτι του έρωτα απομένει σε ολόκληρο το νομό για να εξυπηρετεί τους φανατικούς του πληρωμένου σεξ, οι οποίοι είχαν… καταπιεστεί και από την καραντίνα, καθώς οι ιδιοκτήτες του είναι και οι μοναδικοί που κατάφεραν να εξασφαλίσουν την πολυπόθητη άδεια λειτουργίας από την τοπική δημοτική Αρχή.

Κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ελέγχων που διενεργήθηκαν τη Δευτέρα, διαπιστώθηκε, σύμφωνα με το cretalive.gr, ότι οι εν λόγω επιχειρήσεις, οι οποίες σφραγίστηκαν, βρίσκονταν σε πλήρη λειτουργία, παρόλο που δεν διέθεταν άδεια. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθούν και οι έξι υπεύθυνοι, ενώ παράλληλα ενημερώθηκε και ο δήμος.

Δεν είναι η πρώτη φορά

Αυτή, πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που το Ηράκλειο «ξεμένει» από οίκους ανοχής! Το 2018 η Δημοτική Αστυνομία είχε κλείσει τα τέσσερα «σπίτια» που λειτουργούσαν εκείνη την εποχή, επικαλούμενη απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Ηρακλείου, με την οποία είχε απορριφθεί το αίτημα των ιδιοκτητών τους για προσωρινή αναστολή του σφραγίσματός τους.

«Στόχος μας δεν ήταν να κλείσουν οι οίκοι ανοχής. Επειδή το νέο νομοθετικό πλαίσιο είναι πολύ αυστηρό, ως δημοτική Αρχή προτείναμε κάποιες τροποποιήσεις, οι οποίες υπερψηφίστηκαν το καλοκαίρι στο δημοτικό συμβούλιο και εστάλησαν στο υπουργείο Δικαιοσύνης. Ωστόσο, η σημερινή απόφαση του δικαστηρίου μάς υποχρεώνει να ακολουθήσουμε τον νόμο», είχε δηλώσει τότε ο προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 1999, όταν, δηλαδή, ψηφίστηκε ο νόμος για την άδεια χρήσης και λειτουργίας οικημάτων εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων, έχει εκδοθεί μόνο μία άδεια από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Ηρακλείου και αυτή χορηγήθηκε μόλις τον περασμένο Μάρτιο!

Ουσιαστικά, όλο αυτόν τον καιρό οι οίκοι ανοχής λειτουργούσαν παράνομα.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here