Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 24 Ιουλίου


ΚΡΙΟΣ: Θα σας προβληματίσουν οι συναισθηματικές εξάρσεις σας και οι αντιδράσεις σας. Δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση να βρεθείτε εκτεθειμένοι στον επαγγελματικό τομέα σας. Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε να βάλετε σε μια τάξη τις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας. Μην περιμένετε μόνο από τους άλλους να είναι ειλικρινείς και αφοσιωμένοι. Η επέμβαση ενός φίλου σας θα δοκιμάσει την αισθηματική σας σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δώστε στο ταίρι σας ασφάλεια, προστασία, ηρεμία και τρυφερότητα, αφήνοντας στην άκρη την αυταρέσκειά σας. Οσο κι αν σας τρομάζει ή σας καταπιέζει η περίπλοκη σχέση σας, η αλήθεια είναι πως απελευθερώνει έναν παθιασμένο έρωτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεν χρειάζεται να επηρεάζεστε από τις απαιτήσεις των καιρών και να αλλάζετε συνέχεια τρόπο ζωής. Δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για ένα ήσυχο και ξεκούραστο βράδυ. Προσπαθήστε να μη φορτώνεστε τα βάρη των άλλων.

ΛΕΩΝ: Δεν πρέπει να έχετε το κέρδος ως απόλυτη και μοναδική προτεραιότητα στη ζωή σας. Μην επιτρέψετε στην κούραση που θα νιώσετε να σας αποσυντονίσει. Δείτε με καλό μάτι μια αναποδιά που θα σας τύχει, καθώς θα εμποδίσει τα χειρότερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Συγκεντρωθείτε στους στόχους σας και μην αναλώνεστε σε πολλές υποθέσεις. Αντισταθείτε στις προκλήσεις που θα δεχτείτε από κάποια κακόβουλα άτομα. Θα έχετε τις ευκαιρίες να διευθετήσετε κάποιες εκκρεμότητες από το παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ: Χαρείτε την καθημερινότητα και προσπαθήστε να μην είστε υπερβολικά ευαίσθητοι. Μην έχετε ενδοιασμούς για κάτι που ζητάει επίμονα η καρδιά σας. Πιστέψτε στις δυνατότητές σας και προσπαθήστε να επιβάλετε τις απόψεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αντισταθείτε στην καταπίεση συγκεκριμένων ατόμων του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Το πλανητικό σκηνικό επιδρά θετικά σε συναντήσεις, επαφές και συναλλαγές, έστω κι αν κάποιες από αυτές επιτευχθούν μετ’ εμποδίων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η κατανόηση που δείχνετε στα προβλήματα των άλλων σάς δίνει μια αδιόρατη γοητεία και σας παροτρύνει να είστε ακόμα περισσότερο εγκάρδιοι και φιλικοί. Για να σταθεροποιήσετε τις φιλοδοξίες σας πρέπει να έχετε υπομονή και επιμονή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Παραμερίστε τους φόβους σας, γιατί τα διλήμματα δεν σας βοηθούν να προχωρήσετε παραπέρα. Η μέρα θα αποτελέσει την αφετηρία για τις εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή, αλλά και για τη νέα μορφή που θα πάρει η καριέρα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δείτε αντικειμενικά το μέλλον σας και προγραμματίστε σωστά τον χρόνο σας. Υστερα από απροσδόκητα γεγονότα που περάσατε, πιεστικές καταστάσεις και αναμετρήσεις με το περιβάλλον σας μπορείτε να κάνετε βήματα αλλαγής.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι αλλαγές στον τρόπο έκφρασής σας θα σας βοηθήσουν να επιλύσετε τις οικονομικές υποθέσεις σας. Νέοι δρόμοι επιτυχίας ανοίγονται μπροστά σας, ενώ θα δείτε και να έρχονται εξελίξεις σε μια πρόσφατη ερωτική σχέση σας.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ