Αποκάλυψη “Ρος” για “Τα Φιλαράκια”- Πότε ξεκινούν τα γυρίσματα;


Ο 53χρονος ηθοποιός, Ντέιβιντ Σουίμερ (David Schwimmer), γνωστός σε όλους ως “Ρος”, αποκάλυψε δημόσια ότι τα γυρίσματα για το ειδικό επεισόδιο της σειράς “Τα Φιλαράκια” θα μπορούσαν να ξεκινήσουν ακόμη και από τον επόμενο μήνα.

Ο διάσημος ηθοποιός δήλωσε ότι υπάρχει η δυνατότητα να γυριστεί το επεισόδιο μέσα στον Αύγουστο, αν βέβαια το επιτρέπουν οι δυσμενείς συνθήκες της επιδημίας του κορονοϊού.

Καλεσμένος στη βραδυνή εκπομπή «The Tonight Show» ο ηθοποιός δεσμεύτηκε λέγοντας ότι μας περιμένουν πολλές «εκπλήξεις» σε αυτό το επεισόδιο. Όπως ο ίδιος είπε: «Ήταν να ξεκινήσουμε στα μέσα Αυγούστου, αλλά ειλικρινά θα περιμένουμε να δούμε μία δύο εβδομάδες, για να διαπιστώσουμε ότι είναι αρκετά ασφαλές για να το κάνουμε. Κι αν όχι τότε θα περιμένουμε μέχρι να είναι».

Ήταν σχεδιασμένο να γυριστεί η σειρά κατά τον Μάιο, όμως ο κορονοϊός ματαίωσε τα σχέδια της παραγωγής. Το ειδικό επεισόδιο θα προβληθεί μέσω της πλατφόρμας streaming HBO Max, και οι θαυμαστές της σειράς θα έχουν τη δυνατότητα να δουν ξανά μαζί την παρέα Σουίμερ, της Τζένιφερ Άνιστον, της Κόρντεϊ Κοξ, της Λίζα Κούντροου, του Ματ ΛεΜπλανκ και του Μάθιου Πέρι.

Μάλιστα το τελευταίο επεισόδιο της σειράς μεταδόθηκε το 2004.

Άραγε τι εκπλήξεις μας ετοιμάζουν “Τα Φιλαράκια” μας;


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ