Ψάχνει για στοιχεία εμπρησμού η Πυροσβεστική στις συνολικά 64 πυρκαγιές σε 24 ώρες! Τι γίνεται σε Κεχριές, Γραμματικό

Πάνω από 1000 πυροσβέστες έδωσαν (και συνεχίζουν να δίνουν) μάχη με τις φλόγες το τελευταίο 24ωρο (9:00/23-07-2020 έως 19:00/24-07-2020) κατά το οποίο, σύμφωνα με την Πυροσβεστική εκδηλώθηκαν 64 δασικές πυρκαγιές! Μάλιστα, όπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση, τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών.

Συνολικά επιχείρησαν:

1028 πυροσβέστες,

331 οχήματα,

19 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων,

το Μ.Ε.Τ.Π.Ε. και περιοδικά

τα εναέρια μέσα του Πυροσβεστικού Σώματος.

Συνδρομή παρέχουν ο Ελληνικός Στρατός, η ΕΛ.ΑΣ., εθελοντές πυροσβέστες καθώς και υδροφόρες και μηχανήματα έργου των Περιφερειών και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Τι γίνεται στις Κεχριές

Η δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την Τετάρτη στις Κεχριές Κορινθίας είναι σε εξέλιξη, με πολλές διάσπαρτες εστίες. Συνολικά επιχειρούν στο μέτωπο 485 πυροσβέστες, 84 οχήματα, 15 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, το Μ.Ε.Τ.Π.Ε., 8 Ε/Π και 8 Α/Φ. Για τον συντονισμό από αέρος επιχειρούν ένα (1)  Ε/Π του Π.Σ. και ένα (1) Ε/Π της ΕΛ.ΑΣ.

Συνδρομή παρέχουν, δύο (2) Ε/Π του Ελληνικού Στρατού, εθελοντές πυροσβέστες καθώς και υδροφόρες και μηχανήματα έργου της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Τι γίνεται στο Γραμματικό Πύργου

Η σημερινή δασική πυρκαγιά στην περιοχή Γραμματικό Πύργου Ηλείας είναι σε εξέλιξη και επιχειρούν 119 πυροσβέστες, 34 οχήματα, 3 ομάδες πεζοπόρο τμημάτων, 5 Ε/Π και 2 Α/Φ. Και εκεί, συνδρομή παρέχουν, υδροφόρες και μηχανήματα έργου της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

 

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ