Κρίση στο Αιγαίο: Τι αποκάλυψε ο Παναγιωτόπουλος στη Σακελλαροπούλου για την κατάσταση


Nα ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις στο Αιγαίο και τις κινήσεις του τουρκικού στόλου ζήτησε η πρόεδρος της Δημοκρατίας από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Μονοπώλησαν – όπως ήταν φυσικό – τις συζητήσεις και τα πηγαδάκια στο Προεδρικό Μέγαρο οι εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά και οι προκλήσεις Ερντογάν στην Αγία Σοφία.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου που συναντήθηκε στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας ζήτησε από τον κ. Παναγιωτόπουλο να ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις και τις κινήσεις του τουρκικού στόλου.

Ακολουθεί ο διάλογός τους:

Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Τι μαθαίνουμε;
Υπουργός Άμυνας: Εμείς στις θέσεις μας και εκείνοι στις δικές τους…
Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Το Ορους Ρέις παραμένει αγκυριβοληνενο;
Υπουργός Άμυνας: Η κατάσταση θα εξομαλυνθεί όταν επιστρέψουν στους ναύσταθμους οι στολοι… Είμαστε μια χώρα που δεν πλήττει ποτέ. Συγκλονιστική…
Αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να το δεις, η προσέγγιση πρέπει να είναι πάντα ψύχραιμη. Οι Ένοπλες Δυνάμεις έδειξαν πολύ υψηλά αντανακλαστικά.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας που συνοδευόταν από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ τόνισε μάλιστα προς την πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι «Έχουμε γερές πλάτες να στηριζόμαστε» δείχνοντας τον Αριστείδη Φλώρο.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ