Η Τουρκία χλευάζει τους νεκρούς των Ιμίων την ώρα που εμείς περιφέραμε τον Σημίτη στο Προεδρικό Μέγαρο!

Εάν οι τούρκοι πιστεύουν ότι θα υπάρξει και δεύτερος Σημίτης στην ιστορία, θα μετανιώσουν πικρά.

«Αυτά τα ρατσιστικά κεφάλια δεν έχουν πάρει μάθημα από την ιστορία και ας θυμηθούν τι έπαθαν στο Αιγαίο όσοι δεν έδειξαν σεβασμό στην τουρκική σημαία“» δήλωσε ο εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠΕΞ, Χαμί Ακσόι. Κάνοντας ευθεία αναφορά στους ηρωικούς νεκρούς μας, που προδόθηκαν από την τότε πολιτική ηγεσία της Ελλάδος και ουδέποτε ηττήθηκαν από τους βαρβάρους εισβολείς! Τον Βλαχάκο, τον Γιαλοψό και τον Καραθανάση.

 

Αυτά να τα βλέπει η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της χώρας, που έφτασε στο έσχατο σημείο πρόκλησης του ελληνικού λαού, περιφέροντάς τον καταστροφικότερο πρωθυπουργό της μεταπολίτευσης, χθες στο προεδρικό μέγαρο. Μετατρέποντας έτσι την γιορτή αποκατάστασης της Δημοκρατίας, σε απόπειρα αποκατάστασης του Κώστα Σημίτη.

 

Φυσικά οι τούρκοι δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη και προκάλεσαν ευθέως ολόκληρο το έθνος,  βεβηλώνοντας την μνήμη των ηρωικών νεκρών μας. Μην τρέφουν όμως αυταπάτες. Ουδέποτε νίκησαν στο πεδίο της μάχης οι εισβολείς. Δεν πρόκειται να υπάρξει δεύτερος Σημίτης στην ελληνική ιστορία, διότι δεν θα το επιτρέψει ο ελληνικός λαός. Ο ελληνικός λαός που ένιωσε οργή βλέποντας το χθεσινό σόου στο προεδρικό μέγαρο την ώρα της βεβήλωσης της Αγίας Σοφίας.

 

Ο ελληνικός λαός που έβλεπε τον καταστροφέα της Ελλάδος να περιφέρεται νομίζοντας ότι έτσι θα αποκατασταθεί η εικόνα του που είναι συνώνυμο της φαυλότητας.

 

Ο Κώστας Σημίτης θα μείνει στην ιστορία ως ο μεγάλος ευεργέτης των τούρκων και η μεγάλη μάστιγα των ελλήνων.

 

Είναι ο πρωθυπουργός που κατέστρεψε τις ελληνικές οικογένειες και την ελληνική οικονομία με το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου. Όταν δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ σε σημερινές αξίες, έκαναν φτερά από τις τσέπες των ελλήνων πολιτών και βρέθηκαν σε οφσόρ του εξωτερικού.

 

Είναι ο πρωθυπουργός που ευεργέτησε την Τουρκία με τις συμφωνίες του Ελσίνκι και της Μαδρίτης, με την προδοσία του ηγέτη των Κούρδων Αμπντουλά Οτσαλάν.

 

Είναι ο πρωθυπουργός που υποθήκευσε τις επόμενες γενιές ελλήνων με τις επαίσχυντες συμβάσεις της μίζας, με τις γερμανικές εταιρείες.

 

Είναι ο πρωθυπουργός που οδήγησε την Ελλάδα στον όλεθρο του διεθνούς νομισματικού ταμείου, κρύβοντας το χρέος με τα παράνομα Swaps της Goldman Sachs.

 

Η θλιβερή του παρουσία χθες μαζί με τον έτερο καταστροφέα Αντώνη Σαμαρά, χαλύβδωσε τις ψυχές των ελλήνων που είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν κάθε εχθρό, εσωτερικό ή εξωτερικό. Ας τολμήσουν, άπαντες!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here