Τουρισμός για όλους – Αποτελέσματα: Δες ΕΔΩ αν είσαι δικαιούχος – Πώς θα υποβάλετε ένσταση


Αναρτήθηκαν από το υπουργείο Τουρισμού οι προσωρινοί πίνακες με τους δικαιούχους, αλλά και τους αποκλειόμενους του επιδοτούμενου προγράμματος διακοπών «Τουρισμός για Όλους 2020».  

Οι υποψήφιοι που κατέθεσαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής έχουν δικαίωμα ηλεκτρονικής υποβολής μίας και μόνο ένστασης κατά των αποτελεσμάτων του προσωρινού Μητρώου Δικαιούχων – Ωφελουμένων και του προσωρινού Πίνακα Αποκλειομένων αποκλειστικά μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής www.tourism4all.gov.gr.

Η υποβολή των ενστάσεων ξεκίνησε 24 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 28 Ιουλίου και ώρα 23.59.

Οι ενστάσεις θα εξεταστούν από την αρμόδια τριμελή Επιτροπή προκειμένου να καταρτιστούν:

α) το Οριστικό Μητρώο Δικαιούχων – Ωφελουμένων, μεταξύ των οποίων θα διεξαχθεί η ηλεκτρονική κλήρωση και

β) ο οριστικός Πίνακας Αποκλειομένων, και αναρτώνται στον ιστότοπο του Υπουργείου Τουρισμού www.mintour.gov.gr και στην ηλεκτρονική εφαρμογή www.tourism4all.gov.gr.

Το υπουργείο Τουρισμού επισημαίνει ότι οι ενστάσεις που θα υποβληθούν με οποιοδήποτε άλλο τρόπο, πέραν του ηλεκτρονικού, δεν θα εξεταστούν από την αρμόδια επιτροπή ενστάσεων.

Για να δείτε αν είστε ωφελούμενος πατήστε ΕΔΩ.

Απόρριψη προσαύξησης αναπηρίας – Ελλιπή ή ανακριβή δικαιολογητικά

Διευκρινίζεται ότι οι αιτήσεις που βρίσκονται στον Πίνακα του Προσωρινού Μητρώου Δικαιούχων και έχουν την πληροφορία ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΗΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ – ΕΛΛΙΠΕΣ/ΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΟ είναι εγκεκριμένες, ωστόσο έχουν απορριφθεί ως προς την προσαύξηση της επιδότησης σε 60% καθώς το συνημμένο δικαιολογητικό χαρακτηρίστηκε κατά τη διαδικασία ελέγχου ως ΕΛΛΙΠΕΣ/ΑΝΑΚΡΙΒΕΣ για κάποια από τις παρακάτω αιτίες:

• Συνημμένο αρχείο κατεστραμμένο / αρχείο που δεν ανοίγει

• Συνημμένο λάθος αρχείο (πχ. φωτογραφίες, λογαριασμοί, αποδείξεις μισθοδοσίας, ηχητικά αρχεία)

• Συνημμένο αρχείο χωρίς όλες τις απαραίτητες πληροφορίες (μισή σελίδα, δεύτερη σελίδα μόνο κλπ)

• Συνημμένο αρχείο εκτός ισχύς (που έχει λήξει η διάρκεια ισχύς του).

Σε όλες τις ως άνω περιπτώσεις θα πρέπει να επισυναφθεί το ορθό αρχείο μέσω της διαδικασίας ένστασης ώστε η επιδότηση να προσαυξηθεί αντίστοιχα.

Το αρχείο που επισυνάπτεται θα πρέπει να είναι σε μορφή .jpg ή .pdf αποθηκευμένο με όνομα που θα περιέχει ΜΟΝΟ γράμματα ή/και αριθμούς, παρακαλούμε ΜΗΝ χρησιμοποιείτε σύμβολα (πχ. %,&,*,$ κλπ.) γιατί το αρχείο δεν επισυνάπτεται σωστά.

Προσθήκη ωφελούμενων μελών

Αν η ένσταση αφορά στην προσθήκη ωφελουμένων μελών θα πρέπει να επισυναφθεί δικαιολογητικό ή δικαιολογητικά από όπου να προκύπτει η οικογενειακή κατάσταση και θα πρέπει οπωσδήποτε να αναφέρονται στο κείμενο της ένστασης τα ΑΜΚΑ των ωφελουμένων μελών που προστίθενται.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ