Παράταση ως το τέλος Αυγούστου στις αιτήσεις για υποτροφίες στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας


Παρατείνεται έως και τις 31 Αυγούστου 2020 η υποβολή αιτήσεων για εννέα υποτροφίες σπουδών, για την Περιφέρεια Μακεδονίας, που παρέχει ο θεσμός «Υποτροφίες στις Περιφέρειες».

Πρόκειται μια πρωτοβουλία των εκπαιδευτικών φορέων ΙΕΚ ΑΛΦΑ, Mediterranean College, ΑΛΦΑ studies (Κ.Δ.Β.Μ.2) και Mediterranean Professional Studies (Κ.Δ.Β.Μ.2), ακαδημαϊκού έτους 2020-2021.

Οι υποτροφίες περιλαμβάνουν:

MEDITERRANEAN COLLEGE: Τρεις υποτροφίες για Bachelor (στα δίδακτρα), για το α΄ έτος σπουδών. Στις υποτροφίες δεν περιλαμβάνονται τα ετήσια fees του βρετανικού πανεπιστημίου (1.320-1.500 ευρώ) και τα τέλη έκδοσης πτυχίου – αποφοίτησης (150 ςευρώ).

ΙΕΚ ΑΛΦΑ: Δύο ετήσιες υποτροφίες, ΑΛΦΑ studies (Κέντρο Διά Βίου Μάθησης 2): Δύο πλήρεις -ετήσιες- υποτροφίες (στα δίδακτρα),

MEDITERRANEAN PROFESSIONAL STUDIES: Δύο πλήρεις ετήσιες υποτροφίες (στα δίδακτρα). Στις υποτροφίες δεν περιλαμβάνονται τα fees του φορέα πιστοποίησης και τα τέλη έκδοσης πτυχίου.

Ειδικά για τα προγράμματα HND, διετούς φοίτησης, προϋποθέσεις για τη συνέχιση των σπουδών με υποτροφία είναι η συνεχής φοίτηση των υποτρόφων και οι καλές βαθμολογικές επιδόσεις τους.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ