Ο «Έλληνας» Τομ Χανκς στην Αντίπαρο με τον Κυριάκο! Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του κόσμου


Με τα ελληνικά διαβατήρια στο χέρι φωτογραφήθηκαν ο Τομ Χανκς και η συζύγος του Ρίτα Γουίλσον, παρέα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του Μαρέβα.

Οι τέσσερις τους συναντήθηκαν στην Αντίπαρο, όπου ο παγκοσμίου φήμης ηθοποιός και η σύζυγος του περνούν τις διακοπές τους, στην εξοχική τους κατοικία. Η συζήτηση ανάμεσα στα δύο ζευγάρια περιστάφηκε γύρω από την τέχνη, την πολιτική και την Ελλάδα.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός άνεβασε τη φωτογραφία στο Instagram γράφοντας: «Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον είναι πλέον υπερήφανοι Έλληνες πολίτες».

Υπενθυμίζεται, ότι ο δημοφιλής ηθοποιός και η σύζυγός του πολιτογραφήθηκαν Έλληνες πολίτες, με πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος είχε κάνει τη σχετική πρόταση στον ηθοποιό κι εκείνος είχε δεχθεί με χαρά.

H Ρίτα Γουίλσον έχει ελληνικές ρίζες, αφού η μητέρα της κατάγεται από την Ήπειρο. Από την πλευρά του ο Τομ Χανκς επισκέπεται κάθε καλοκαίρι την Αντίπαρο και άλλες ελληνικές περιοχές, ενώ δεν ξεχνάει να δημοσιεύει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πόσο αγαπάει την Ελλάδα και τους ανθρώπους της.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ