Θύμα διαδικτυακής απάτης και η Αντελίνα Βαρθακούρη! Είδε το όνομά της σε ψεύτικο λογαριασμό στο Instagram


Άλλο ένα διάσημο πρόσωπο έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης στα κοινωνικά δίκτυα. Ο λόγος για την Αντελίνα Βαρθακούρη.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι» είδε το όνομά της να φιγουράρει σε ψεύτικο λογαριασμό στο Instagram.

Μάλιστα, πληροφορήθηκε ότι το άτομο που κρυβόταν πίσω από το συγκεκριμένο προφίλ επικοινωνούσε με άλλους χρήστες και ζητούσε χρήματα. Μόλις η ίδια έμαθε για την ύπαρξη του λογαριασμού, έκανε αναφορά και έσπευσε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς φίλους της να κάνουν το ίδιο.

«Σας παρακαλώ, κάντε αναφορά σε αυτό τον λογαριασμό. Είναι ψεύτικος και μάλιστα επικοινωνεί με κόσμο και ζητάει χρήματα» έγραψε η παρουσιάστρια του Alpha στα instastories της. Λίγη ώρα μετά την έκκλησή της, το προφίλ είχε κατέβει, με την παρουσιάστρια να ευχαριστεί τον κόσμο που την ακολουθεί για την άμεση αντίδρασή του με ακόμα ένα μήνυμα. «Σας επισημαίνω πως το δικό μου προφίλ έχει μπλε σημαδάκι επαλήθευσης δίπλα στο όνομά μου. Είστε υπέροχοι όλοι σας, σας αγαπώ πάρα πολύ και σας ευχαριστώ από καρδιάς που τόσο γρήγορα με βοηθήσατε! Το πιο γλυκό φιλί σε όλους σας» έγραψε η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Δείτε επίσης: Χαρά και συγκίνηση για τον Κώστα Μπίγαλη! Παντρεύτηκε η μοναχοκόρη του

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ