Η απίστευτη φωτογραφία διάσημης Ελληνίδας στα Τρίκαλα Κορινθίας!

Έτσι όπως πέφτουν τα φύλα στο πρόσωπό της προφανώς δεν θα την έχετε καν αναγνωρίσει! Είναι φανερό, επίσης, ότι απολαμβάνει τα μαγευτικά τοπία των Τρικάλων Κορινθίας…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

• You are a child of the universe no less than the trees and the stars; you have a right to be here. And whether or not it is clear to you, no doubt the universe is unfolding as it should. Therefore be at peace with God, whatever you conceive Him to be. And whatever your labors and aspirations, in the noisy confusion of life, keep peace in your soul. With all its sham, drudgery and broken dreams, it is still a beautiful world. Be cheerful. Strive to be happy.• Picture by my eternal sunshine @hayatekirino ✨ #maxehrmann #desiderata #poem #poetry #forestwitch #onewithnature #nature #picoftheday #fall #🦊 #fallishere #favoriteseason🍁 #🍁 #trikalakorinthias #travelgirl #toliveistotravel #intotheforest #naturegirl #forestlover #mountainliver #greece Υ.γ διαβάστε όλο το ποίημα αξίζει 🍄💫

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ada Livitsanou 🦊 (@adalivitsanou) στις


Ο λόγος για την Άντα Λιβιτσάνου!

Τα Τρίκαλα Κορινθίας μετά και την ολοκλήρωση του νέου αυτοκινητοδρόμου, απέχουν -το πολύ- 2 ώρες από το κέντρο της Αθήνας!

Η περιοχή καθίσταται προνομιακός προορισμός για όλους όσοι επιθυμούν μια «απόδραση» από τα προβλήματα της καθημερινότητας, ενώ οι… ατελείωτες ομορφιές της περιοχής και οι φοβερές εναλλαγές των τοπίων (λίμνες, ποτάμια, βουνά, χιονοδρομικά κτλ) θα ανταμείψουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Δείτε εικόνες από τα Τρίκαλα Κορινθίας και ενημερωθείτε για το που μπορείτε να μείνετε, να γευματίσετε, αλλά και να διασκεδάσετε, μέσα από το site που έφτιαξαν όλοι οι επιχειρηματίες της περιοχής, οι οποίοι δημιούργησαν ένα δίκτυο για την προβολή των Τρικάλων Κορινθίας:

Το Trikala Korinthias Network είναι ένα δίκτυο επιχειρήσεων, το οποίο αναδεικνύει τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή των Άνω, Μεσαίων και Κάτω Τρικάλων Κορινθίας, στους τομείς της φιλοξενίας, της εστίασης και των δραστηριοτήτων. Στόχος του είναι η τουριστική ενίσχυση της περιοχής και η προώθηση των υπηρεσιών της κάθε μίας επιχείρησης ξεχωριστά σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Πανοραμική εικόνα των Τρικάλων Κορινθίας μέσα από web camera!

Η πρωτοβουλία του δικτύου Trikala Korinthias Network αποσκοπεί στην παρουσίαση μιας πλήρους εμπειρίας στον τόπο της Ορεινής Κορινθίας, μιας εμπειρίας, η οποία μπορεί να συνδυάσει όλες τις πιθανές δραστηριότητες και να ταξιδέψει σε όλες τις κρυφές μεριές του πανέμορφου και πολυμορφικού αυτού τόπου. Το Trikala Korinthias Network δεν προσφέρει ένα απλό τουριστικό προϊόν, αλλά την συνεργασία και την προσωπική εμπειρία και φροντίδα του κάθε μέλους του δικτύου ξεχωριστά.

365 μέρες το χρόνο και για κάθε ξεχωριστό επισκέπτη, είτε αυτός προέρχεται από την Ελλάδα είτε από το εξωτερικό, το Trikala Korinthias Network δίνει την δυνατότητα μιας αξέχαστης εμπειρίας ανάλογα με την ατομική επιθυμία του κάθε επισκέπτη.

Για περισσότερες πληροφορίες: trikalakorinthiasnetwork.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ