Ο Κωνσταντίνος Καζάκος αποκαλύπτει τον λόγο που υπήρξε αντιπαλότητα μεταξύ της Τζένης Καρέζη και της Αλίκης Βουγιουκλάκη (video)

Η Τζένη Καρέζη ήταν μία από τις δημοφιλέστερες και επιτυχημένες ηθοποιούς που έχουν γράψει ιστορία στο ελληνικό θέατρο και τον κινηματογράφο.

Πριν από 28 χρόνια, έφυγε από τη ζωή η αλήστου μνήμης, αγαπημένη ηθοποιός, και κατέκλυσε με πένθος όλο τον καλλιτεχνικό χώρο.

Με αφορμή την επέτειό του θανάτου της, η εκπομπή «Καλοκαίρι not», επισκέφθηκε τον γιο της αείμνηστη ηθοποιού, Κωνσταντίνο Καζάκο, ο οποίος ακολουθεί τα βήματα των γονιών του στην υποκριτική.

Με πολύ αγάπη μίλησε για την μητέρα του και το πως βίωσαν την περίοδο που διαγνώστηκε από το καρκίνο.

«Με την μητέρα μου είχαμε περάσει πολύ δύσκολα, μέχρι που σε κάποια φάση νομίζω και η ίδια το αποδέχθηκε κάπως.

Ενώ κρατιόταν με νύχια και με δόντια στη ζωή, σε κάποια φάση συμφιλιώθηκε με την ιδέα. Δεν ξέρω αν έφυγε χαρούμενη, έφυγε με ένα χαμογελάκι.»

Για την σχέση του με τους γονείς του ως παιδάκι αναφέρθηκε ο Κωνσταντίνος Καζάκος, αποκαλύπτοντας ότι δεν ένιωσε στιγμή παραμελημένος από κανέναν από τους δύο του γονείς.

«Ήμουν ένα πολύ τυχερό παιδάκι, είχα δύο υπέροχους γονείς. Και η μάνα μου και ο πατέρας μου ήταν καταπληκτικοί γονείς. Πάντα έβρισκαν ώρα για μένα, να περνάμε ποιοτικό χρόνο μαζί και άμα δεν έβρισκαν ώρα πήγαινα εγώ μαζί τους.

Η μαμά μου ήταν πολύ τρυφερή, είχε ισορροπία, δεν με είχε κακομάθει ούτε καλομάθει, ήμουν τόσο όσο. Ήμουν η αδυναμία της η μεγάλη», συμπλήρωσε

Όσο αναφορά για τις φήμες που υπήρχαν ανταγωνιστικότητας ανάμεσα σε εκείνη και την Αλίκη Βουγιουκλάκη ο ίδιος εξομολογήθηκε πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

«Με την Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν φίλες από παλιά. Το θέμα της αντιπαλότητας ήταν ιστορίες που έβγαιναν προς τα έξω για να τονώσουν τον μύθο των σταρ, ήταν παιχνίδια μάρκετινγκ. Δεν υπήρχε καμία αντιπαλότητα, υπήρχε σίγουρα μια ευγενής άμιλλα».

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here