Το τερματίζει η αλβανική τηλεόραση: «Η Κόνιτσα και το Μέτσοβο είναι κομμάτι της Αλβανίας»! (video)


Νέες προκλήσεις από τη γειτονική Αλβανία, με τον γνωστό εθνικιστή παρουσιαστή Μαρίν Μέμα, να προσπαθεί μέσω της εκπομπής «Αλβανικά ίχνη» να πείσει ότι η Κόνιτσα και σχεδόν η μισή Ήπειρος, ανήκουν στους Αλβανούς, οι οποίοι έχασαν αυτά τα εδάφη λόγω επεκτατισμού της Ελλάδας!

Το «ντοκιμαντέρ» που παρουσιάστηκε, επισημαίνει ότι στις περιοχές αυτές «κατοικούν Αλβανοί που κρύβονται και ντρέπονται να αποκαλυφθούν», ενώ… τερματίζει το «γραφικόμετρο» λέγοντας ότι η φουστανέλα έχει ρίζες από τα Τίρανα και πως το ιστορικό γεφύρι της Κόνιτσας χτίστηκε από Αλβανούς γαιοκτήμονες!

Ο Νίκος Εξάρχου, Δήμαρχος Κόνιτσας, δήλωσε στο Star για το θέμα:

«Έλαβα γνώση του συγκεκριμένου ντοκιμαντέρ. Η αλβανική προπαγάνδα δεν στηρίζεται στο να πείσει εμάς ότι δεν είμαστε Έλληνες και ότι τάχα είμαστε Αλβανοί. Εμείς δεν φοβόμαστε την αλβανική προπαγάνδα.Είναι θρασύτατοι οι άνθρωποι, το κάνουν μόνο και μόνο για να δημιουργούν εκεί (Αλβανία) κίνημα εθνικιστικό».

Το νέο κύμα αλβανικής προπαγάνδας δεν αποκλείεται να συνδέεται με τις πληροφορίες των αλβανικών ΜΜΕ για επικείμενες πρόωρες εκλογές στη χώρα…

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ