Κόλαφος ο Γιώργος Τράγκας για την ΕΣΗΕΑ: Έχει επιλεκτική όραση και ακοή


«Με έδιωξαν από δύο μέσα ενημέρωσης ακαριαία. Όλο το διαδίκτυο φώναξε δυνατά: «τι είναι αυτά τα πράγματα!». Δέχθηκα «βροχή» εξωδίκων τόσο στο παρελθόν, όσο και στο παρόν από τον Μητσοτάκη και στελέχη του Μαξίμου.

Ποτέ η ΕΣΗΕΑ δεν έβγαλε έστω και μία λέξη ανακοίνωση για τους πολιτικούς διωγμούς που υφίσταμαι, επειδή έβγαλα στον αέρα την οικονομική καταστροφή από τα ακραία μέτρα του lockdown και τα τεράστια ποσά των δωρεών και των επιχορηγήσεων στη «χρυσή» ομάδα Τσιόδρα. Ούτε λέξη για ένα από τα παλαιότερα μέλη της Ένωσης Συντακτών.

Οργή και αγανάκτηση μόνο για τη μήνυση Γεροβασίλη κατά της Καθημερινής. Σωστά γράφουν στο εξωτερικό, ότι ο κος Μητσοτάκης ηγείται μίας ακόμη ανελεύθερης Δημοκρατίας. Δηλαδή, οι αποκαλύψεις για τα χρήματα που παίρνουν οι λοιμωξιολόγοι πρέπει να τύχουν «ενταφιασμού». Οι αποκαλύψεις για την καταστροφή του ελληνικού λαού πρέπει τα «ταφούν» στη σιωπή.

Οι εμφανείς πολιτικές διώξεις εναντίον ενός δημοσιογράφου δεν αποτελούν θέμα. Συνδικαλιστικό Σωματείο η ΕΣΗΕΑ ή κυβερνητικό φερέφωνο; Τώρα ανακάλυψε τα εξώδικα εναντίον των δημοσιογράφων; Διεγείρεται η ακοή και η όρασή της, μόνον όταν οι μηνύσεις αφορούν φιλοκυβερνητικές εφημερίδες;».

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ