O Γιώργος Λιάγκας φωτογραφίζει το ΠΑΣΟΚ της Αγάπης 


Ο διάσημος παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας έκλεισε τη σεζόν της μεσημεριανής του εκπομπής με επικρατέστερο σενάριο το οριστικό τέλος για το «Μεσημέρι» του. Το συμβόλαιο του ωστόσο με το κανάλι του Σκάι, θα βρίσκεται σε ισχύ για έναν ακόμα χρόνο, με αποτέλεσμα να υπάρχουν διάφορες φήμες γύρω από το τηλεοπτικό του μέλλον.

Προς το παρόν, ο Γιώργος Λιάγκας χαλαρώνει απολαμβάνοντας τις διακοπές του με τους δύο γιους του σε ένα κυκλαδίτικο τουρ. Παρέα με τα δυο του αγγελούδια απολαμβάνει τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου και συχνά κάνει αναρτήσεις στον λογαριασμό του στο Instagram. 

Στην όμορφη Τήνο, το νησί της πίστης, της τέχνης και της γαστρονομίας, ο γνωστός παρουσιαστής περνάει τον περισσότερο χρόνο των διακοπών του κάνοντας εξορμήσεις όχι μόνο σε παραλίες αλλά και σε γραφικά σοκάκια που φιλοξενούν ακόμα κτίρια από μια μακρινή εποχή. Κτίρια όπως αυτό που κάποτε φιλοξενούσε την Tοπική Oργάνωση του ΠΑΣΟΚ στο χωριουδάκι Αγάπη, ένα από τα αρχαιότερα χωριά του νησιού. 

«Αγάπη μόνο» έγραψε ο Γιώργος Λιάγκας για να συνοδεύσει την φωτογραφία με την ταμπέλα της Tοπικής Oργάνωσης και να τρολάρει. Η ταμπέλα από μόνη της πάντως, θα έλεγε κανείς ότι μοιάζει με τρολ πολύ πριν την εποχή του τρολ...

 

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ