Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 28 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Είστε πιο κατασταλαγμένοι όσον αφορά τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας, αφού οι ανησυχίες και οι αμφιβολίες που είχατε για τη σχέση σας ανήκουν στο παρελθόν. Αρκετές από τις απόψεις, τις προτιμήσεις και τις ιδέες σας θα αλλάξουν ριζικά.

ΤΑΥΡΟΣ: Φανείτε ψύχραιμοι και περιορίστε λίγο την ονειροπόληση και τη φαντασία σας. Η προεργασία στα σχέδιά σας θα διευκολύνει την εργασία σας να γίνεται πιο άνετα και πιο αποτελεσματικά. Οι ιδέες που θα είναι πρακτικές και διαισθητικές θα βοηθηθούν αρκετά από τις συγκυρίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε να προβείτε σε ανοίγματα τα οποία ξεπερνούν τις δυνατότητές σας. Μην προκαλείτε με τη συμπεριφορά σας άτομα που μπορούν να επηρεάσουν την πρόοδό σας. Σεβαστείτε τους νόμους και τους κανονισμούς των άλλων και όλα θα πάνε καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προτιμήστε να αφήσετε αναπάντητα τα σχόλια που θα περιπλέξουν τις συνεργασίες ή τις σχέσεις σας. Δείξτε εμπιστοσύνη σε άτομα τα οποία έχουν δοκιμαστεί στον χρόνο και σας έχουν αποδείξει ότι σας αγαπούν. Αξιοποιήστε τα ταλέντα σας και βάλτε σε τάξη τα κληρονομικά σας.

ΛΕΩΝ: Φροντίσετε να είστε πιο αποδοτικοί και επανεκτιμήστε ποιες εργασίες σας πρέπει να έχουν προτεραιότητα, ώστε στη συνέχεια να συντονίσετε αναλόγως τις κινήσεις σας. Δώστε προσοχή στις συναλλαγές σας και στον τρόπο με τον οποίο θα χειριστείτε τον λόγο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να νιώσετε ηρεμία, γαλήνη και υπεροχή. Δώστε λύσεις σε πολλά θέματα, κυρίως οικονομικά, και παρά το γεγονός ότι βρίσκεστε σε αδιέξοδο, οι περισσότεροι από εσάς θα δώσετε λύση σε πολλά προβλήματα.

ΖΥΓΟΣ: Θα έλθουν πολλές αλλαγές στη ζωή σας και θα μειωθεί το άγχος που έχετε για εργασιακά θέματα που σας απασχολούν. Ομως ακόμα έχετε πολύ δρόμο να διανύσετε για να ακολουθήσετε αυτό που πραγματικά θέλετε και σας ταιριάζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επωφεληθείτε τις ημέρες για να εισπράξετε αγάπη, στοργή και υλικά αγαθά από άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος και από στενούς συνεργάτες, αλλά παράλληλα φροντίστε να χαμηλώσετε τους τόνους απέναντι στους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φίλοι και γνωστοί θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε και να διορθώσετε λάθη του παρελθόντος. Οι σημαντικές αλλαγές στον ερωτικό τομέα θα σας οδηγήσουν σε καλό δρόμο για να κάνετε πραγματικότητα τις επιθυμίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ημέρα είναι ακατάλληλη για να προβείτε σε επεκτατικές κινήσεις και να πάρετε μεγάλα ρίσκα, καθώς ο κίνδυνος των εξαπατήσεων και των απογοητεύσεων θα είναι αρκετά μεγάλος. Τα εμπόδια που θα προκύψουν δεν θα είναι εύκολο να τα προσπεράσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφού η διάθεσή σας να κάνετε μόνο ό,τι σας ευχαριστεί δεν σας βοηθάει να συγκεντρωθείτε, είναι καλύτερα να κάνετε διακοπές παρά λάθη. Για να προχωρήσετε δυναμικά τους επόμενους μήνες πρέπει να διατηρήσετε τη σταθερότητά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Τακτοποιήστε εκκρεμότητες που είχατε αφήσει για να ανακουφιστείτε και για να μη διαπιστώσετε ότι για ακόμα μια φορά δεν δώσατε την απαραίτητη προσοχή στις λεπτομέρειες. Προβάλετε το επαγγελματικό προφίλ σας και βρείτε νέες οδούς για να πετύχετε τους στόχους σας.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here