Ληστεία α λα… Casa de Papel – Ντύθηκαν αστυνομικοί και άδειασαν τράπεζα


Όταν η τηλεόραση συναντά την πραγματικότητα.

Πρώτο θέμα έγινε μια συμμορία από την Κολομβία η οποία κατάφερε να… ξαφρίσει τράπεζα, σε μια ληστεία που θύμιζε Casa de Papel.

Όπως κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα ασφάλειας, οι 4 ληστές μπήκαν στην τράπεζα ντυμένοι ως αστυνομικοί. Με χαρακτηριστική ευκολία κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τις θυρίδες και αφού πήραν περίπου 180.000 ευρώ, έφυγαν από την… πόρτα!

Η αστυνομία, η οποία φυσικά έχει το υλικό στα χέρια της, αναζητά τους δράστες, ωστόσο οι πιθανότητες να τα καταφέρει δεν είναι με το μέρος της καθώς οι ληστές φορούσαν κράνη.

Η πιο εύκολη… ληστεία τράπεζας!

Οι λεπτομέρειες προκαλούν ωστόσο, πραγματικά εντύπωση. Οι ληστές έφτασαν με δυο μηχανές έξω από την τράπεζα και χωρίς πρόβλημα πέρασαν τον έλεγχο ασφαλείας. Στη συνέχεια αφού συνομίλησαν με έναν υπάλληλο οδηγήθηκαν προς το χρηματοκιβώτιο. Μέσα σε 8 λεπτά είχαν γίνει… καπνός!

Να σημειωθεί πως οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από έναν άλλο υπάλληλο, ο οποίος τηλεφώνησε στην αστυνομία ωστόσο οι τέσσερις ληστές είχαν φύγει.

Για την ιστορία, η τράπεζα ήταν κλειστή για το κοινό όταν εμφανίστηκαν οι τέσσερις μεταμφιεσμένοι ληστές, ωστόσο αυτό δεν κίνησε σε κανέναν την περιέργεια…

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ