Οι πρώτες φωτογραφίες μετά το χειρουργείο της Μάρθας Καραγιάννη παρέα με τον βαφτισιμιό της Φοίβο Βουτσά


Υπήρξε μια από τις πιο δημοφιλείς σταρ της χρυσής εποχής του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Ο λόγος για την Μάρθα Καραγιάννη.

Μία πληθωρική αιθέρια ύπαρξη, που γέμιζε τη σκηνή με τις χορευτικές της ικανότητες την είχαμε απολαύσει πολλές φορές, στο πλευρό του Κώστα Βουτσά.

Πριν λίγους μήνες η Μάρθα Καραγιάννη υπεβλήθη σε ένα χειρουργείο λόγω έντονων πόνων που ένιωθε στο στομάχι της, τελικά διαγνώστηκε ότι είχε χολή και έπρεπε να την αφαιρέσει.

Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, το χειρουργείο καθυστέρησε να προγραμματιστεί και πραγματοποιήθηκε στις 2 Ιουνίου.

Τώρα, όντας καλά στην υγεία της και αναρρώνοντας από το χειρουργείο, φανερά αδυνατισμένη απολαμβάνει στιγμές χαράς με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Μία ευχάριστη επίσκεψη έφερε το χαμόγελο στα χείλη της μετά από την ταλαιπωρία που πέρασε με την υγεία της.

Η Αλίκη Κατσαβού με τον 4χρονο Φοίβο επισκέφθηκαν την Μάρθα Καραγιάννη και η χαρά της δεν κρύφτηκε καθώς έχει μεγάλη αδυναμία στον βαφτισιμιό της

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αλίκη Κατσαβού ανάρτησε φωτογραφίες με την Μάρθα Καραγιάννη και την αγαπημένη της φίλη Ντόρα Δούμα, η οποία βρίσκεται πάντα πλάι της, με τον σχετικό σχολιασμό:

«Xθες, Κυριακή, πήγαμε με το Φοίβο στις νονές του Μάρθα και Ντόρα και δεν θέλαμε να φύγουμε! Αγάπη, γέλια, χάδια και η Ζωζώ παρέα! Μοναδικές, πολύτιμες στιγμές οικογειακής θαλπωρής!»

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ