Έκκληση από την κόρη του Ευάγγελου Τζουβελέκα: «Βοηθήστε μας να τον βρούμε ζωντανό ή νεκρό»


Αγωνία και συνεχείς έρευνες για τον εντοπισμό του 81χρονου αγνοούμενου Ευάγγελου Τζουβελέκα, για πέμπτη ημέρα στον Αλμυρό Κρήτης.

Με τη βοήθεια των αρχών αλλά και εθελοντών γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια να εντοπιστεί ο ηλικιωμένος άντρας που εξαφανίστηκε την Παρασκευή 24 Ιουλίου, ενώ βρέθηκαν προσωπικά του αντικείμενα στην παραλία του Αλμυρού, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του neakriti.gr.

Έκκληση από την κόρη του

Η κόρη του 81χρονου Εμμανουέλα Τζουβελέκα κάνει έκκληση από τα social media και ζητά από όποιον γνωρίζει κάτι ή τον έχει δει να βοηθήσει. Η ίδια ζητά να μην σταματήσει η έρευνα μέχρι ο πατέρας της να βρεθεί ζωντανός ή νεκρός. 

«Όλοι ξέρετε ότι ο μπαμπάς μου δεν έχει βρεθεί ακόμα… Κάνω έκκλησή σε όλους που έχουν χωράφια αποθήκες στέρνες παλιά εγκαταλελειμμένα σπίτια, όλοι ξέρετε της περιουσίες σας. Κάντε ένα κόπο να ξανά κοιτάξετε. Μπορεί ο άνθρωπος να είναι στην στεριά να έχει χάσει τον προσανατολισμό του και να έχει περιπλανηθεί η ακόμα και να κρύβετε… Βοηθήστε μας να τον βρούμε.. Ζωντανό η νεκρό… Μόνο να ξέρω που είναι… Μια ματιά σας ίσως σώσει μια ζωή… Τώρα αν κάποιος θέλει εθελοντικά να βοηθήσει να ψάξουμε, μπορεί να το δηλώσει στο Λιμεναρχείο η στην Ασφάλεια η και σε μένα προσωπικά... Κάποιος για παράδειγμα που έχει drone. H οποιαδήποτε βοήθεια μπορεί να είναι σημαντική… Αυτοί που έχουν φουσκωτά σκάφη η καΐκια, ας ενημερώνουν το λιμεναρχείο… Ευχαριστώ πολύ.. όλους όσοι μας έχουν βοηθήσει με τον οποιονδήποτε τρόπο», έγραψε στον λογαριασμό της.

Η Εμμανουέλα Τζουβελεκα μιλώντας στο neakriti.gr περιγράφει ότι το πλήγμα της οικογένειας που έχασε πρόσφατα έναν 22χρονο μοτοσικλετιστή σε τροχαίο του οποίου μάλιστα δώρισε και τα οργανά του, ήταν ήδη μεγάλο πριν εξαφανιστεί και ο ηλικιωμένος πατέρας της.

«Κάνω έκκληση σε όσους μπορούν, να με βοηθήσουν να βρω τον μπαμπά μου. Έστω και πεθαμένο, να ξέρω ότι είναι εκεί και του ανάβω ένα καντήλι. Όσοι έχουν σε αυτή την περιοχή ένα χωράφι, μια αγροικία, ένα παλιό σπίτι, μια στέρνα, να κάμουν τον κόπο να κοιτάξουν μέσα στην περιουσία τους. Τους παρακαλώ πολύ...Η Ιεράπετρα έχει αποδείξει ότι στα δύσκολα μπορούμε να είμαστε ενωμένοι και αλληλέγγυοι. Τουλάχιστον να βρεθεί σε όποια κατάσταση κι αν είναι. Μόνο να ξέρω που ειναι. Να τελειώνει αυτή η αγωνία που ζούμε τόσες μέρες. Δεν ξέρουμε αν είναι στη θάλασσα η στην ξηρά… Αν είναι νεκρός η ζωντανός…» είπε με δάκρυα στα μάτια η Εμμανουέλα Τζουβελέκα ενώ συνέχισε να κοιτάζει τριγύρω μήπως κάπου εντοπίσει τον πατέρα της.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ