Κορονοϊός στο Μεξικό: 854 νεκροί και 7.208 κρούσματα μόλυνσης σε 24 ώρες


Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Το υπουργείο Υγείας του Μεξικού ανακοίνωσε την Τρίτη ότι το προηγούμενο εικοσιτετράωρο κατέγραψε άλλους 854 θανάτους εξαιτίας του COVID-19 και 7.208 κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2.

Ο επίσημος απολογισμός της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα των 127 εκατομμυρίων κατοίκων να φθάνει ως αυτό το στάδιο τους 44.876 νεκρούς επί συνόλου 402.697 ανθρώπων που προσβλήθηκαν.

Τα ίδια δεδομένα δημοσιοποίησε λίγη ώρα νωρίτερα το αμερικανικό πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς, που συγκεντρώνει και αναρτά στον ειδικό ιστότοπο που έχει δημιουργήσει για την πανδημία στοιχεία για την εξέλιξη της παγκοσμίως.

Το Μεξικό καταλαμβάνει την τέταρτη θέση της τραγικής διεθνούς κατάταξης των χωρών με τα περισσότερα θύματα εξαιτίας της πανδημίας.

Η μεξικανική κυβέρνηση αναγνωρίζει πως ο πραγματικός αριθμός των ανθρώπων που έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό πιθανόν είναι πολύ υψηλότερος από αυτόν που ανακοινώνεται επίσημα, με δεδομένο ότι δεν έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει σε επαρκή αριθμό εργαστηριακών εξετάσεων.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ