Υπογράφει στον ΠΑΟΚ ο Στέφαν Σβαμπ (κορυφαίος μέσος της Αυστρίας)


Τις τελευταίες μέρες ακούγονταν έντονα στους δημοσιογραφικούς κύκλους της Ελλάδας και της Αυστρίας φήμες για μία πιθανή μετακίνηση του Στέφαν Σβαμπ στον ΠΑΟΚ. Ο Σβαμπ αποτελεί έναν από τους κορυφαίους μέσους της Αυστρίας και ήταν ο αρχηγός της Ραπίντ Βιέννης τη φετινή σαιζόν.

Το φλερτ μεταξύ Σβαμπ και ΠΑΟΚ μετουσιώθηκε σε προσέγγιση και αυτή με την σειρά της σε υπογραφή συμβολαίου. Ο Αυστριακός μέσος, ο οποίος επιδιώκοντας ένα καλύτερο συμβόλαιο αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του μακριά από την Ραπίντ Βιέννης, η οποία αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, άρχισε να ψάχνει νέο σύλλογο αφού έμεινε ελεύθερος από την προηγούμενη του ομάδα. Οι μνηστήρες υπήρξαν πολλοί όμως από ό,τι φαίνεται ο 30χρόνος επέλεξε τον ΠΑΟΚ.

Ο Σβαμπ αναμένεται να φτάσει στην Θεσσαλονίκη μέσα στις επόμενες μέρες έτσι ώστε να επισημοποιηθεί η συμφωνία με την υπογραφή συμβολαίου. Ένας παίχτης του επιπέδου του αποτελεί εξαιρετική επιλογή για τον ΠΑΟΚ ο οποίος αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στην μεσαία γραμμή με την πιθανή αποχώρηση του Μαουρίσιο και τους τραυματισμούς των Μίσιτς και Αουγκούστο. Η ένταξη του στο ρόστερ του ΠΑΟΚ θα είναι άμεση καθώς ο δικέφαλος ήδη θα δώσει μέσα στον Αύγουστο τις πρώτες μάχες του για την είσοδο του συλλόγου στο Champions League.

Η φετινή σαιζόν ήταν ιδιαίτερα παραγωγική για τον Σβαμπ που βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας του πετυχαίνοντας 9 γκολ και 10 ασίστ με την φανέλα της Ραπίντ Βιέννης σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

 

 

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ