Πολίτης «έλουσε» με γάλα υπάλληλο του ΕΦΚΑ διαμαρτυρόμενος για τη γραφειοκρατία!


Με την κυβέρνηση να έχει αφήσει στις τύχες τους τους εργαζομένους στο Δημόσιο και με τις ελλείψεις σε επίπεδο προσωπικού να είναι αναρίθμητες, ένα νέο περιστατικό βίας (αυτή τη φορά χωρίς τραυματισμούς) έλαβε χώρα, αυτή τη φορά σε υπηρεσία του ΕΦΚΑ, με διαμαρτυρόμενο για τη γραφειοκρατία και τις καθυστερήσεις πολίτη να «λούζει» με γάλα μια υπάλληλο.

Σύμφωνα με καταγγελία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων στο τ. ΙΚΑ (ΠΟΣΕ – ΙΚΑ), το νέο περιστατικό βίας σημειώθηκε τη Δευτέρα 27 Ιουλίου, στο Ζ’ υποκατάστημα μισθωτών του e-ΕΦΚΑ (Ν. Κόσμος). «Συναλλασσόμενος που προσήλθε στο υποκατάστημα του Νέου Κόσμου», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΠΟΣΕ – ΙΚΑ, «αιτούμενος τη λήψη συγκεκριμένης παροχής, επειδή θεώρησε ‘γραφειοκρατική ταλαιπωρία’ την προσκόμιση των αναγκαίων δικαιολογητικών που του ζητήθηκαν από τη συνάδελφό μας (όπως ήταν υποχρεωμένη από τις εγκύκλιες οδηγίες της υπηρεσίας), αποφάσισε να ξεσπάσει την ‘αγανάκτησή’ του σ’ αυτήν, περιλούζοντάς την με ένα μπουκάλι γάλα που κράταγε μαζί του και κατόπιν να φύγει ως κύριος, σαν να μην είχε συμβεί τίποτα».

«Δυστυχώς αυτό το συμβάν», σύμφωνα με την ομοσπονδία, «είναι το τελευταίο από μια σειρά πολλών άλλων που έχουν λάβει χώρα σε βάρος συναδέλφων μας και καθώς είναι πολύ ‘ζωντανό’ ακόμα το συμβάν στη ΔΟΥ Κοζάνης, όπου συνάδελφοί μας εφοριακοί έπεσαν θύματα ‘τυφλής’ εγκληματικής βίας, μόνο και μόνο γιατί έκαναν τη δουλειά τους».

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ