Πυροβόλησε μητέρα και παιδί επειδή δεν κρατούσαν αποστάσεις


Απίστευτο περιστατικό!

Η παράνοια του… κορονοϊού έχει φτάσει πλέον σε επικίνδυνα επίπεδα στις ΗΠΑ καθώς ένας άνδρας δεν δίστασε να πυροβολήσει μητέρα και παιδί επειδή δεν κρατούσαν τις αποστάσεις ασφαλείας.

Το περιστατικό συνέβη στην Φλόριντα, η οποία έχει μετατραπεί σε επίκεντρο της πανδημίας στις ΗΠΑ καθώς έχει μολυνθεί από κορονοϊό ο ένας κάτοικός της στους πενήντα.

«Πρέπει να φύγετε. Δεν τηρείτε απόσταση», είπε αρχικά ο Ντάγκλας Μαρκς στους δύο πελάτες του ξενοδοχείου, σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας της τουριστικής πόλης των νοτιοανατολικών ΗΠΑ.

Η γυναίκα, η Βερόνικα Πένια, και ο γιος της, που είχαν πάει στο Μαϊάμι για τουρισμό από την πολιτεία του Νέου Μεξικού, αγνόησαν τον άνδρα. Κάθισαν σε καναπέ, γυρίζοντάς του την πλάτη.

«Δύο άτομα εδώ πέρα δεν ακολουθούν τις συστάσεις», φώναξε κατόπιν ο Μαρκς, σύμφωνα με τη μητέρα, απειλώντας ότι θα «ασχοληθεί» μαζί τους. Ακολούθησαν πυροβολισμοί στην αίθουσα του ξενοδοχείου, χωρίς να τραυματιστεί κανείς.

Ο Μαρκς κατέθεσε στην αστυνομία πως νόμιζε ότι τον ακολουθούσαν, ζήτησε από τη ρεσεψιόν να καλέσει την άμεση δράση και κατόπιν πυροβόλησε τέσσερις φορές «προειδοποιητικά». Όπως αναφέρει το ΑΠΕ – ΜΠΕ, συνελήφθη και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για επίθεση με επιβαρυντικές περιστάσεις και τη χρήση δυνητικά θανατηφόρου όπλου σε δημόσιο χώρο, μεταξύ άλλων.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ